Sphere

  • Ensemble   /   Rotterdam
  • #Jazz #Soul #Pop
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Clean Bandit, Sia, Norah Jones

Indicatie €449 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Sphere

Check beschikbaarheid
Sphere, Jazz, Soul, Pop ensemble

Sphère verzorgt sfeervolle live muziek. Zoekt u naar een mooie en prettige omlijsting van uw gelegenheid? Bijvoorbeeld tijdens uw bruiloft, trouwceremonie, bedrijfsfeest, borrel of jubileum? Dan is Sphère wat u zoekt! Sphère stemt het volume en het repertoire af naar de wens.

Er is niet altijd behoefte aan harde muziek bij een evenement. Sphère biedt daarom een subtiel en sfeervol repertoire aan dat bestaat uit jazz standards en intieme popnummers, ofwel easy listening muziek. Deze achtergrondmuziek is geschikt voor verschillende gelegenheden. Het repertoire past goed bij de mooie warme stem van Saskia en het subtiele pianospel van Manuel. Een creatieve en dynamische samenwerking tussen pianist en zangeres waarmee zij elk evenement van de gewenste sfeermuziek kunnen voorzien.

Sphère neemt een kleine en volledige geluidsinstallatie mee en heeft dus niet veel plek en verzorging nodig. Geïnteresseerd in een grotere band? Manuel en Saskia hebben een breed netwerk. De bezetting kan dus altijd worden aangevuld met bijvoorbeeld percussie, een blazer, bassist of cellist.

Muziek

Are you with me?

Cheek to Cheek (Sphère Cover)

What a wonderful world (Sph...

Reviews

Boek Sphere en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sphere, Jazz, Soul, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manuel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sphere

Sphere is een ensemble uit Rotterdam. Sphere speelt muziek in de stijlen Jazz, Soul & Pop. Sphere heeft sinds de inschrijving op 12/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sphere klinkt als: Ella Fitzgerald, Clean Bandit, Sia, Norah Jones. Het repertoire van Sphere bestaat uit alleen covers.

Sphere hanteert een richtprijs van €449 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.