SPAN CRANK

Indicatie €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar SPAN CRANK

Check beschikbaarheid
SPAN CRANK, Coverband, Funk, Rock band

Het repertoire van Span Crank is een mix van jaren 80, 90 funk, rock en soul klassiekers, in combinatie met recente dansbare nummers. Wij spelen nummers die vrijwel iedereen kent, die de pan uit swingen en waarbij je niet stil kan blijven staan (wijzelf trouwens ook niet.....). Die nummers geven wij bovendien onze eigen draai, waardoor dat echte Crankgevoel ontstaat. Naast de spetterende blazerssectie, zorgen de zanger en twee zangeressen voor een vocaal en muzikaal feestje. Wij zorgen dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Aangezien we veel ervaring hebben met feesten en evenementen, denken we (als je dat wilt) graag met je mee over andere aspecten van je feest (licht, dj, foto en video-opname). Kortom: Met Span Crank is alles tot in de puntjes geregeld en ben je zeker van een geslaagd feest! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op of kom een keer kijken!

Muziek

Good God

Crazy in Love

Ain't Nobody

Reviews

Boek SPAN CRANK en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

SPAN CRANK, Coverband, Funk, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SPAN CRANK

SPAN CRANK is een band uit Amsterdam. SPAN CRANK speelt muziek in de genres Funk, Rock & Coverband. SPAN CRANK heeft sinds de inschrijving op 18/11/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SPAN CRANK klinkt als: SPAN CRANK. Het repertoire van SPAN CRANK bestaat uit alleen covers.

SPAN CRANK hanteert een richtprijs van €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.