Skipmondays

  • Band   /   Rosmalen
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als O.A. Anouk, Kate Bush, Bon Jovi, Anastacia, Ilse Delange, Alanis Morissette

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Skipmondays

Check beschikbaarheid
Skipmondays, Rock, Pop band

Feest voor fijnproevers en dansjunks

Een avondje feesten met SkipMondays betekent swingen, meezingen, zwijmelen en uit je dak gaan. Al meer dan tien jaar staan wij garant voor een heerlijke mix van pittige pop, onvervalste rock en onvergetelijke ballads - kortom, een gevarieerd en 'dansrijk' repertoire dat een breed publiek aanspreekt. De meeste nummers uit onze playlist hebben hoog in de hitlijsten gestaan (, California Kingbed van Rihanna, Set Fire to the Rain van Adele, Use Somebody van Kings of Leon), maar het zijn niet de stukgespeelde hits die je op zoveel feesten hoort. SkipMondays brengt nummers waar je even voor gaat zitten - of juist niet! Tijdloze hits (Saturday Night, Under Pressure, Dream On en You give love a bad name ) en stevig werk van bijvoorbeeld Skunk Anansie, Heart en The Gathering worden afgewisseld door rustige nummers van o.a. Ilse DeLange (Not So Though),Kate Bush(Wuthering Heights) Christina Aguilera (Hurt) en Maria Mena (Just Hold Me). Voeg daar nog een vleugje rock-reggae (RU Kiddin' Me van Anouk), flink wat venijn (Rain Down on Me van Kane, High Road Easy van Sass Jordan) en een paar verfrissende verrassingen aan toe (It ain't Easy van Ellen ten Damme en Maybe an Angel van Heather Nova) en zowel de muzikale fijnproevers als de dansjunks kunnen uit hun dak.

Muziek

Hurt

Wuthering Heights

Crazy on You

Reviews

Boek Skipmondays en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Skipmondays, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Skipmondays

Skipmondays is een band uit Rosmalen. Skipmondays speelt muziek in de genres Rock & Pop. Skipmondays heeft sinds de inschrijving op 05/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Skipmondays klinkt als: O.A. Anouk, Kate Bush, Bon Jovi, Anastacia, Ilse Delange, Alanis Morissette. Het repertoire van Skipmondays bestaat uit alleen covers.

Skipmondays hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.