Ska Fé

  (4)
  • Band   /   Haarlem
  • #Ska
  • Klinkt als Madness, Specials, Skatalites
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Ska Fé

Check beschikbaarheid
Ska Fé, Ska band

Ska Fé is in 2012 door Eugene Eggermont opgericht als akoestische 'old school' skaband. Al snel bleek dat de band enthousiaste muzikanten aantrok die het tijd vonden om in een echte skaband te gaan spelen. Door inbreng van alle bandleden is een gevarieerd repertoire ontstaan dat door het publiek vaak als 'sfeervol ' wordt omschreven. Op een avond dat Ska Fé heeft gespeeld gaan de mensen vrolijk naar huis, nazwetend van het dansen op de onweerstaanbare muziek.

Bezetting: Henk Schouten: zang en gitaar, Ernst Renaut: drums, Thomas v/d Horst: bas, Eugene Eggermont: trombone, Norbert Broenink: tenor- en sopraansaxofoon, Patrick Waterman: altsaxofoon

Muziek

Latin goes Ska

I won't let you go

Dancing mood

Reviews

Door op 18/06/2019

Het contact met deze band is snel en attent. Zes leuke mannen sterk, vlotte performance, klinkt echt goed! Extra fijn: niet te hard voor de gasten die nog een woordje willen wisselen. Maar luid genoeg voor de dansende gasten. Het lukte op ons feest overigens niet om van de dansvloer af te komen. We kregen veel complimenten door en dat is volkomen terecht.

Door op 24/03/2019

Het contact met Ska Fé was goed! Ze speelden precies het genre wat wij voor ogen hadden. Een gezellige 6-koppige band met een hoop muziekervaring. Alleen maar positieve reacties gehad van onze familie en vrienden. Een zeer geslaagde band voor een echt ska feestje!

Door op 22/05/2018

Via Gigstarter deze band kunnen vinden. Voor onze trouwreceptie vonden wij deze band een mooie invulling. En door het vlotte contact was ons optreden snel vastgelegd. En ze hebben onze verwachtingen waargemaakt. Wij waren erg tevreden en van onze gasten hebben we veel positieve reacties ontvangen. Heren, nogmaals dank voor de geweldige muzikale invulling.

Contact

Ska Fé, Ska band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - E.G.

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ska Fé

Ska Fé is een band uit Haarlem. Ska Fé speelt muziek in de genres Ska. Ska Fé heeft sinds de inschrijving op 26/07/2015 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ska Fé klinkt als: Madness, Specials, Skatalites. Het repertoire van Ska Fé bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ska Fé krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Ska Fé hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.