Sisters of Soul

Indicatie €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Sisters of Soul

Check beschikbaarheid
Sisters of Soul, Soul, Disco, Funk band

Sisters of Soul is de énige echte Ladies of Soul tribute band van Nederland! Sisters of Soul presenteert u een frisse combinatie van bekende swingende soulklassiekers, eigentijdse hits, medleys en showelementen uit de originele Ladies of Soul concerten. Ladies of Soul is de jaarlijks terugkerende succesformule van Nederland met een gevarieerd avondvullend programma waarin de meest lekkere Soul, Disco, Funk, Pop, Ballads, Hip-Hop, Latin en meer voorbij komen.

Sisters of Soul is met drie professionele zangeressen, een muzikaal getalenteerd combo en een strakke, driekoppige blazerssectie dé solide keuze voor het perfecte feest. Na jarenlange samenwerking is deze band perfect op elkaar ingespeeld en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Bandleden hebben onder andere in en op Paaspop, Poppodium 013, Paard van Troje en de Effenaar gestaan. De Sisters of Soul staan garant voor enthousiasme, entertainment en een imponerende uitstraling op de stage. Het repertoire en de show van Sisters of Soul leent zich uitstekend voor een bruiloft, gala, bedrijfsfeest, studentenfeest, clubfeest, festival of discotheek. Deze stijlvol geklede tienkoppige band laat je het beleven!

Tot uw volgende evenement,
de Sisters of Soul

Muziek

Compilatie Sisters of Soul ...

Compilatie Sisters of Soul ...

Sisters of Soul Intro

Reviews

Boek Sisters of Soul en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sisters of Soul, Soul, Disco, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sisters of Soul

Sisters of Soul is een band uit Eindhoven. Sisters of Soul speelt muziek in de genres Soul, Disco & Funk. Sisters of Soul heeft sinds de inschrijving op 04/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sisters of Soul klinkt als: Ladies of Soul. Het repertoire van Sisters of Soul bestaat uit alleen covers.

Sisters of Soul hanteert een richtprijs van €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.