Sick Sabbath

  (3)
  • Band   /   Wormer
  • #Metal #Rock #Coverband
  • Klinkt als Black Sabbath, ozzy osbourne, metal, underground, rock, hardrock,heavy metal Depp purple, Iron maiden, Led Zeppelin, Tony Iommi, Geezer, rock and roll
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Sick Sabbath

Check beschikbaarheid
Sick Sabbath, Metal, Rock, Coverband band

Er luidt een sirene… Plotseling wordt de ruimte gevuld met het snerpen van een stevig overstuurde gitaar. Al snel gevolgd door een knorrende bas en een pompende drums om de zang van de frontman te omlijsten :”Generals gathered in their masses…!” brult de zaal mee: Sick Sabbath is in Town!!

De muziek en de act van Black Sabbath wordt net zoals het origineel door Sick Sabbath neer gezet. Een muur van geluid zorgt voor een snel herkenbaar geluid. ( dit terwijl het totaal volume door het gebruik van elektronische drums en Kempers goed beheersbaar blijft) Dit is de oorsprong van heavy metal. In een feest van herkenning komen de nummers van de elpees “Black Sabbath” en “Paranoid” voorbij, vakkundig vertolkt door 4 ouwe rotten op muziekgebied met maar 1 missie: de muziek van Black Sabbath vertolken. Niet alleen de muziek, maar ook de act is als het origineel: front man (H)ozzy zorgt voor een natuurgetrouwe versie van Ozzy Osbourne, net zo leuk en wellicht net zo gek, maar altijd bezig met zijn publiek.

Sick Sabbath zorgt er voor dat je even mee terug genomen wordt naar de oorsprong van de heavy metal uit de jaren 70 en 80. Naast het oudere werk speelt Sick Sabbath ook meer recent werk, het DIO tijdperk en Ozzy nummers. Wees klaar voor een trip down metal-memory lane!

En naast het vieren van het Sabbath feest in de zaal zal zoals altijd het bier flink doorstromen, dat is een eigenschap die de fans en bezoekers van Sick Sabbath vaak gemeen hebben

Ook in deze bijzondere tijden zijn wij bereid met u mee te denken!
onder invloed van aantal bezoekers en andere beperkingen, staan we open voor leuke, innovatieve en andere eerlijke voorstellen, wij zullen samen met u werken aan een goede invulling!

Muziek

N.I.B.

Paranoid LIVE !

childeren of the grave LIVE

Reviews

Door op 27/02/2018

Sick Sabbath was een wens van onze Leiden. Contact was efficient en correct. Optreden vlekkeloos. Alles oke.

Door op 27/02/2018

Vanaf de Boeing fijne contact gehad met de band. Het optreden was een knaller, ik heb nig weinig gezien dat mijn oubliette zo snel een band in Hun hart slot en bijna alle nummers mee song. De band en zekerheid ook oxygen Zorgverzekeraar voor een fijne Sfeer met een goed klinkend optreden, is erg aan te beveled !.

Door op 23/01/2018

Contact verliep vlot, goede en duidelijke communicatie over optreden, prijs en condities. Optreden en alles er om heen verliep professioneel, opbouw ging vlot en communicatie met zaal was erg goed!

Contact

Sick Sabbath, Metal, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Piet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sick Sabbath

Sick Sabbath is een band uit Wormer. Sick Sabbath speelt muziek in de genres Metal, Rock & Coverband. Sick Sabbath heeft sinds de inschrijving op 28/03/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sick Sabbath klinkt als: Black Sabbath, ozzy osbourne, metal, underground, rock, hardrock,heavy metal Depp purple, Iron maiden, Led Zeppelin, Tony Iommi, Geezer, rock and roll. Het repertoire van Sick Sabbath bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Sick Sabbath krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Sick Sabbath hanteert een richtprijs van €500 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.