Sick Sabbath

  (3)
  • Band   /   Wormer
  • #Metal #Rock #Coverband
  • Klinkt als Black Sabbath, Motorhead, Iron Maiden, metal, undergound, rock, hardrock,
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Sick Sabbath

Check beschikbaarheid
Sick Sabbath, Metal, Rock, Coverband band

Sick Sabbath is een rockband die de muziek van Black Sabbath tot leven brengt. Naast het spelen van de nummers, maken wij een optreden waar uw publiek enthousiast van wordt. Onze eigen (H)Ozzy neemt uw zaal meehet tijdperk van Black Sabbath in, waardoor al snel veel nummers worden meegezongen. Wij geven een totaal performance. Er is geen band die Black Sabbath zo perfect als totaal plaatje kan neerzetten als Sick Sabbath.

Wij spelen covers van Black Sabbath als ware een tribute aan onze helden. Klassiekers als “Iron Man”, “War Pigs”, “Black Sabbath”, “Children of the Grave” (riep er iemand “Paranoid”?) ontbreken natuurlijk niet aan de setlist. Maar wat dacht u van de vergeten parels als “N.I.B.”, “The Wizard”, “Hand of Doom” en “Never say die”? Ze kunnen allemaal voorbij komen en hoe!! Sick Sabbath’s eigen Hozzy is een bijzondere verschijning die u niet snel zult vergeten. Tijdens onze gigs staat over het algemeen de bierpomp continu open want van zingen en dansen en hossen krijg je dorst.

Muziek

Paranoid - sick sabbath

NIB - Sick Sabbath

God is dead? - sick sabbath

Reviews

Door op 27/02/2018

Sick Sabbath was een wens van onze Leiden. Contact was efficient en correct. Optreden vlekkeloos. Alles oke.

Door op 27/02/2018

Vanaf de Boeing fijne contact gehad met de band. Het optreden was een knaller, ik heb nig weinig gezien dat mijn oubliette zo snel een band in Hun hart slot en bijna alle nummers mee song. De band en zekerheid ook oxygen Zorgverzekeraar voor een fijne Sfeer met een goed klinkend optreden, is erg aan te beveled !.

Door op 23/01/2018

Contact verliep vlot, goede en duidelijke communicatie over optreden, prijs en condities. Optreden en alles er om heen verliep professioneel, opbouw ging vlot en communicatie met zaal was erg goed!

Contact

Sick Sabbath, Metal, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Piet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sick Sabbath

Sick Sabbath is een band uit Wormer. Sick Sabbath speelt muziek in de genres Metal, Rock & Coverband. Sick Sabbath heeft sinds de inschrijving op 28/03/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sick Sabbath klinkt als: Black Sabbath, Motorhead, Iron Maiden, metal, undergound, rock, hardrock,. Het repertoire van Sick Sabbath bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Sick Sabbath krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Sick Sabbath hanteert een richtprijs van €350 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.