ShaTay

  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Pop #Soul #Funk
  • Klinkt als Prince, Stevie wonder, Anne-Marie, Selah sue,

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar ShaTay

Check beschikbaarheid
ShaTay, Pop, Soul, Funk soloartist

’’Wat een strot en wat een heerlijke gitaarspel! Ongelofelijk!’’ - Giel Beelen (DJ 3fm) ‘’Shariffa zingt de longen uit haar lijf!’’ Angelique Houtveen (DJ 3fm) ‘’Kraakhelder!’’ - Wijnand (DJ 3fm) Shariffa Indiana (19 jaar) is een Nederlandse soul/pop/r&b zangeres. Het duo kenmerkt zich door haar unieke combinatie van pop, funk en soul met sterke vocalen in scherpe groove. De zangeres heeft al veel podium ervaring: ’t Kwaku Summer Festival, Otis Park Festival, Melkweg Amsterdam, Jazz Festival Delft, Club Dauphine, Vondelpark Theater, Desmet Amsterdam en Club Miles in Amersfoort, RTL 4’s Koffietijd, bij GIEL op 3FM en was ze support-act voor de Engelse wereldhit zangeres Anne-Marie in een uitverkocht Melkweg.

Reviews

Boek ShaTay en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ShaTay, Pop, Soul, Funk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Shariffa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ShaTay

ShaTay is een solo-artiest uit Rotterdam. ShaTay maakt vooral muziek in de genres Pop, Soul & Funk. ShaTay heeft sinds de inschrijving op 15/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ShaTay klinkt als: Prince, Stevie wonder, Anne-Marie, Selah sue, . Het repertoire van ShaTay bestaat uit alleen covers.

ShaTay hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.