Serenader

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Serenader

Check beschikbaarheid
Serenader, Grunge, Indie Rock, Alternatief band

Ooit begonnen als singer-songwriters is Serenader nu een rockband die alternatieve invloeden combineert met een hartstochtelijke liefde voor vuige rock om verhalende liedjes te maken en te serveren op een bedje van melodieuze poprock. De liedjes die zij schrijven hebben tot doel te vertellen, amuseren en kleine tot grote thema’s te verpakken in scheurende gitaren en heldere vocalen.
Zanger Arjan de Vos en bassist Eric van der Gijp richtten Serenader op en in respectievelijk 2013 en 2015 kwamen drummer Willem van Sas en gitarist Dennis Rens aan boord. In 2016 maakte Serenader de EP ‘Amity’ in Studio Next Page te Baarle-Nassau. Zij speelden op festivals als Popelucht, Wolluk-Stock, POB-parade en Dassepop, op podia als De Speeltuin en Mezz in Breda en zij deden mee aan de Bredase Poprock Bandwedstrijd waar ze met het zilver aan de haal gingen.
In 2017 werd in Volver Sound Studio in Tilburg de nieuwe single ‘When the Sun goes Away’ opgenomen en in oktober gelanceerd. Hiermee heeft Serenader de ambitie weer menig podium en festival te gaan veroveren in de komende tijd!

Muziek

When The Sun Goes Away

Running From the Devil

Down

Reviews

Boek Serenader en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Serenader, Grunge, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arjan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Serenader

Serenader is een band uit Breda. Serenader speelt muziek in de genres Grunge, Indie Rock & Alternatief. Serenader heeft sinds de inschrijving op 28/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Serenader klinkt als: Pearl Jam, Foo Fighters, Counting Crows. Het repertoire van Serenader bestaat uit alleen eigen werk.

Serenader hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.