Septeto Camaleón

Indicatie €700 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Septeto Camaleón

Check beschikbaarheid
Septeto Camaleón, Tango, Klassiek, Jazz ensemble

Septeto Camaleón is een ensemble dat begin 2016 is opgericht door een internationaal gezelschap van tangomusici. Het ensemble onderscheid zich door haar unieke bezetting waarbij kamermuziek en tango samenkomen. De naam van de groep, komt voort uit de keuze van repertoire waarin de vele stijlen en verschillende kleuren van de Argentijnse tango opgenomen worden. Hierin nemen de strijkers u mee in de melancholische kant van de tango. Daaraan zijn bandoneon, contrabas en piano toegevoegd die het geheel omtoveren met de energieke ritmes van deze muziek.

Septeto Camaleón bestaat uit Gustavo Cabrera (Argentinië), Radboud Post (Nederland) en Nea-Maria Korpelainen (Finland) op viool, Ivan Nogueira (Spanje) op cello, Alexander Vocking (Nederland) op contrabas Andreas Rokseth (Noorwegen) op bandoneón en Robin El-Hage (Nederland) op piano. Deze verfrissende groep muzikanten weet met zijn concertreperoire het publiek te charmeren en enthousiast te maken voor de tango. Daarnaast heeft het septet een gevarieerd dansrepertoire voor tangodansers op milongas.

Reviews

Boek Septeto Camaleón en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Septeto Camaleón, Tango, Klassiek, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Septeto Camaleón

Septeto Camaleón is een ensemble uit Haarlem. Septeto Camaleón speelt muziek in de stijlen Tango, Klassiek & Jazz. Septeto Camaleón heeft sinds de inschrijving op 10/05/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Septeto Camaleón klinkt als: Los Astros del Tango. Het repertoire van Septeto Camaleón bestaat uit covers en eigen werk.

Septeto Camaleón hanteert een richtprijs van €700 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.