Sephyr

  • DJ   /   Terneuzen
  • #House #Deep house #Techno
  • Klinkt als Joris Voorn , Egbert , Till von Sein , Soukie & Windish etc

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Sephyr

Check beschikbaarheid
Sephyr , House, Deep house, Techno dj

Vanaf jonge leeftijd is SEPHYR hartstochtelijk betrokken bij muziek. Als kind was hij al in het bezit van het grootste deel van zijn eigen apparatuur, zoals draaitafels, bandrecorders en een mengpaneel. Het grootste deel van zijn tijd en geld ging zitten in het bezoeken platenzaken zoals ' Music man ' in Gent en ' USA import ' in Antwerpen. Deze hielpen SEPHYR bij het ontwikkelen van zijn specifieke smaak en stijl .
Al meer dan twintig jaar is hij actief in de muziekscene. Meestal werkt hij als diskjockey in lounge bars, discotheken, cocktailbars, strandpaviljoens, outdoor podia en radiostations. Hij verbreedt continu zijn muziekstijl.
Door de jaren ontwikkelde hij zijn genre om uiteindelijk zich te specialiseren in het draaien van deep house en tech house. De warme klank en de diepe bas in combinatie met fijne melodieën zijn typisch voor zijn stijl.
Tijdens zijn performances vertelt SEPHYR het publiek een verhaal met zijn muziek . Om zo de menigte te verheffen tot een niveau waarop ze niet stil kunnen staan en te dansen op het muzikale verhaal dat wordt uitgevoerd.
Geef hem een podium. Hij zal het zijn missie maken om het publiek te inspireren en prikkelen, waardoor ze een avond beleven om te onthouden.

Muziek

Abaco

5D

Reviews

Boek Sephyr en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sephyr , House, Deep house, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sephyr

Sephyr is een DJ uit Terneuzen . Sephyr draait muziek in de stijlen Deep house, House & Techno. Sephyr heeft sinds de inschrijving op 27/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sephyr klinkt als: Joris Voorn , Egbert , Till von Sein , Soukie & Windish etc . Het repertoire van Sephyr bestaat uit alleen eigen werk.

Sephyr hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.