FolkMuzikant Erik de Jong

  • Soloartiest   /   Groningen
  • #Folk #Balkan #Keltisch
  • Klinkt als Phill Cunningham, Sharon Shannon
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar FolkMuzikant Erik de Jong

Check beschikbaarheid
FolkMuzikant Erik de Jong, Folk, Balkan, Keltisch soloartist

FolkMuzikant Erik is een veelzijdige muzikant op accordeon met een uitgebreid repertoire variërend van Ierse/Schotse folk (zijn specialiteit), tot Frans/Vlaamse balfolk en tot Oost-Europese klezmer en Balkan-muziek. Door de zeventien jaar ervaring op zijn instrument en het spelen in allerlei formaties, weet hij zijn repertoire voor iedere gelegenheid aan te passen. Van virtuoze optredens voor een luisterend publiek, tot toepasselijke achtergrondmuziek, alles is mogelijk. Erik kan solo spelen, maar kan ook met andere muzikanten komen, of zelfs workshops organiseren, zoals een Schotse dansworkshop (ceilidh).

Naast accordeon speelt Erik ook draailier. Een draailier creëert onmiddelijk een middeleeuwse sfeer op evenementen en locaties met een middeleeuws / fantasy thema, zoals braderieën, markten, festivals, kastelen, kerken, feesten, (openlucht)musea, re-enactment, beurzen, galeries, enz.
Dit instrument heeft een hele volle klank doordat er bourdons / drones meeklinken met de melodie en tegelijkertijd ook nog een ritme gespeeld kan worden. Er kan ook mee rondgelopen worden tijdens het spelen.
Het is tevens mogelijk om de muziek te combineren met een dansworkshop Balfolk-dansen (dansen die ook goed in een middeleeuws thema passen).

Muziek

Rumaynishe Hora & Bulgar

2 Irish Slipjigs

2 Irish Reels

Reviews

Boek FolkMuzikant Erik de Jong en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

FolkMuzikant Erik de Jong, Folk, Balkan, Keltisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over FolkMuzikant Erik de Jong

FolkMuzikant Erik de Jong is een solo-artiest uit Groningen. FolkMuzikant Erik de Jong maakt vooral muziek in de genres Folk, Balkan & Keltisch. FolkMuzikant Erik de Jong heeft sinds de inschrijving op 13/06/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van FolkMuzikant Erik de Jong klinkt als: Phill Cunningham, Sharon Shannon. Het repertoire van FolkMuzikant Erik de Jong bestaat uit covers en eigen werk.

FolkMuzikant Erik de Jong hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.