Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ)

  (2)
  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Dance #Pop #Latin
  • Klinkt als Ruud de Vries
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ)

Check beschikbaarheid
Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ), Dance, Pop, Latin soloartist

Ruud de Vries is een veelzijdige jazzsaxofonist die tevens in de DJ, dance & partywereld naam gemaakt heeft. Hij speelde op het North Sea Jazz Festival en heeft 7 albums, diverse singles, en bijdragen aan dance tracks op zijn naam staan. Inmiddels is Ruud ook actief als producer van dance tracks. Kenmerkend is zijn meeslepende saxofoongeluid waarmee hij mensen altijd weet te raken. Ruud gaat altijd net iets verder en zorgt elke keer weer voor spektakel. Met Ruud de Vries erbij wordt ieder feest een leuker feest!

In de zomer van 2019 produceerde Ruud de dance track 'Dreamer' die onder de titel 'Summer Dreamer' ook uitkwam bij Soulax Music (te vinden op Spotify, Apple Music, etc..). Tijdens de corona-crisis produceerde hij het nummer H.O.P.E., ook voor Soulax.

Muziek

Stay with Me

Just a Little Bit of Everyt...

Hanna - Sometimes D-Reflect...

Reviews

Door op 23/12/2019

Was een super gezellige avond! Ruud is een hele fijne artiest en persoon om mee te werken. Ruud peelt goed in op de wens van de klant en maakt er een top avond van! Ik zou Ruud zeker aanraden!

Door op 16/03/2019

Ruud was een fantastische toevoeging op ons feest. Flexibel en makkelijk in de omgang. Maar het belangrijkste, een erg goed saxofonist. Geweldig optreden, bedankt!

Contact

Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ), Dance, Pop, Latin soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ)

Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) is een solo-artiest uit Haarlem. Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) maakt vooral muziek in de genres Dance, Pop & Latin. Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) heeft sinds de inschrijving op 23/02/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) klinkt als: Ruud de Vries. Het repertoire van Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Saxofonist Ruud de Vries (bij DJ) hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.