Saskia Iris & Ensemble

  • Ensemble   /   Den Haag
  • #Jazz #Easy Listening #Soul
  • Klinkt als Amy Winehouse, Peggy Lee, Michael Buble, Sade, The Beatles

Indicatie €150 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar Saskia Iris & Ensemble

Check beschikbaarheid
Saskia Iris & Ensemble, Jazz, Easy Listening, Soul ensemble

Als je Saskia Iris & Ensemble boekt, komt Saskia samen met een gitarist of pianist optreden. Ook is het mogelijk dit ensemble uit te breiden met bijvoorbeeld een (contra)bassist, drummer of blazer.

Saskia Iris is een jazz zangeres uit Den Haag. Al heel jong kreeg ze vaak complimenten over de klank van haar stem. Die stem komt goed van pas, want Saskia is gek op muziek, en op zingen. En als ze wat mag zingen, zingt ze het liefste jazz. Niet zo vreemd dus dat ze een jazz zangopleiding heeft gevolgd aan het conservatorium van Utrecht.

Ben je op zoek naar een zangeres die een relaxte sfeer kan creëren? Dan is Saskia de zangeres die je zoekt. Het repertoire bestaat uit nummers van onder andere Madeleine Peyroux, Amy Winehouse, Michael Bublé, Dinah Washington en Nancy Sinatra. En er is meer mogelijk. Zo zou ze ook samen met een gitarist, een pianist of met mijn jazz-ensemble kunnen komen optreden: percussie, piano en bas.

*Mocht je alvast op zoek zijn naar sfeervolle muziek tijdens een kerstborrel of -evenement? Dan heeft Saskia ook daar het juiste repertoire voor.*

Muziek

Rain

Something To Be Found

Soul Of My Soul

Reviews

Boek Saskia Iris & Ensemble en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Saskia Iris & Ensemble, Jazz, Easy Listening, Soul ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Saskia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saskia Iris & Ensemble

Saskia Iris & Ensemble is een ensemble uit Den Haag. Saskia Iris & Ensemble speelt muziek in de stijlen Jazz, Easy Listening & Soul. Saskia Iris & Ensemble heeft sinds de inschrijving op 29/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saskia Iris & Ensemble klinkt als: Amy Winehouse, Peggy Lee, Michael Buble, Sade, The Beatles. Het repertoire van Saskia Iris & Ensemble bestaat uit alleen covers.

Saskia Iris & Ensemble hanteert een richtprijs van €150 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.