Saskia Iris

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Saskia Iris

Check beschikbaarheid
Saskia Iris, Pop, Easy Listening, Jazz ensemble

Hallo! Mijn naam is Saskia, een 27-jarige zangeres uit Den Haag. Ik treed op verschillende gelegenheden op. Hierbij ben ik soms de muzikale omlijsting (sfeervol op de achtergrond). Andere keren sta ik meer op de voorgrond. Gelukkig is het allebei ontzettend leuk om te doen, als ik maar mag zingen!

Ik ben ooit begonnen met het zingen van pop en musical nummers, maar kreeg ook steeds meer interesse in de sfeervolle liedjes uit het American Songbook: de standards die je wellicht kent van artiesten als Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. Hiervan heb ik meermaals gehoord dat die goed bij mijn stem passen. Ik heb de pop & jazz opleiding op het conservatorium van Utrecht, zo heb ik me in beide richtingen kunnen ontwikkelen. Ik houd van mooie liedjes met emotie, en die heb je in allerlei genres.

Organiseert u een feest, receptie, jubileum of bruiloft en zoekt u nog muzikale omlijsting in de vorm van sfeervolle jazz en/of pop nummers? Dan kan ik dat verzorgen. Maar er is meer mogelijk. Zo zou ik ook samen met mijn jazz-ensemble kunnen komen optreden: percussie, piano en bas. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Muziek

Moon River

Soul Of My Soul

Rain

Reviews

Saskia Iris heeft nog geen reviews.

Contact

Saskia Iris, Pop, Easy Listening, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Saskia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saskia Iris

Saskia Iris is een ensemble uit Den Haag. Saskia Iris speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Pop. Saskia Iris heeft sinds de inschrijving op 21/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saskia Iris klinkt als: Peggy Lee, Nancy Sinatra, Amy Winehouse. Het repertoire van Saskia Iris bestaat uit covers en eigen werk.

Saskia Iris hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.