Saskia Iris

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Saskia Iris

Check beschikbaarheid
Saskia Iris, Jazz, Easy Listening, Soul soloartist

Saskia Iris is een jazz zangeres uit Den Haag. Al heel jong kreeg ze vaak complimenten over de klank van haar stem. Die stem komt goed van pas, want Saskia is gek op muziek, en op zingen. En als ze wat mag zingen, zingt ze het liefste jazz. Niet zo vreemd dus dat ze een jazz zangopleiding heeft gevolgd aan het conservatorium van Utrecht.

Ben je op zoek naar een zangeres die een relaxte sfeer kan creëren? Dan is Saskia de zangeres die je zoekt. Het repertoire bestaat uit nummers van onder andere Madeleine Peyroux, Amy Winehouse, Michael Bublé, Dinah Washington en Nancy Sinatra. En er is meer mogelijk. Zo zou ze ook samen met een gitarist, een pianist of met mijn jazz-ensemble kunnen komen optreden: percussie, piano en bas.

*Mocht je alvast op zoek zijn naar sfeervolle muziek tijdens een kerstborrel of -evenement? Dan heeft Saskia ook daar het juiste repertoire voor.*

Muziek

Moon River

Soul Of My Soul

Rain

Reviews

Boek Saskia Iris en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Saskia Iris, Jazz, Easy Listening, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Saskia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Saskia Iris

Saskia Iris is een solo-artiest uit Den Haag. Saskia Iris maakt vooral muziek in de genres Jazz, Easy Listening & Soul. Saskia Iris heeft sinds de inschrijving op 21/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Saskia Iris klinkt als: Peggy Lee, Nancy Sinatra, Amy Winehouse. Het repertoire van Saskia Iris bestaat uit alleen covers.

Saskia Iris hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.