Samuel Benjamin

Indicatie €50 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Samuel Benjamin

Check beschikbaarheid
Samuel Benjamin, Singer-songwriter, Electronic, Pop soloartist

Het leven is net een rollercoaster met hoge pieken, diepe dalen en momenten van desoriëntatie. Een passende metafoor, want voor de 26-jarige singer-songwriter Samuel Benjamin is niet alleen muziek (maken), maar ook het bezoeken van pretparken een grote passie. Al vanaf zijn 15e haalt hij zijn inspiratie uit deze rollercoaster, die wij ook wel kennen als 'het leven'. Met zijn optredens op de radio en op het podium van onder andere Paradiso Amsterdam, heeft hij al menig harten weten te veroveren. Sta niet gek te kijken als je zijn nummers snel mee kunt zingen, want de poppy sound, de herkenbare melodielijnen en de toegankelijke lyrics nemen je mee over de tracks van zijn achtbaan.

Muziek

Lucy

I'm Sorry

Not Made For Loving

Reviews

Samuel Benjamin heeft nog geen reviews.

Contact

Samuel Benjamin, Singer-songwriter, Electronic, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Samuel Benjamin

Samuel Benjamin is een solo-artiest uit Amersfoort. Samuel Benjamin maakt vooral muziek in de genres Electronic, Singer-songwriter & Pop. Samuel Benjamin heeft sinds de inschrijving op 21/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Samuel Benjamin klinkt als: Train, John Mayer, Alex vargas, Ed Sheeran, Ben Howard. Het repertoire van Samuel Benjamin bestaat uit covers en eigen werk.

Samuel Benjamin hanteert een richtprijs van €50 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.