Ruby+ Jazz band

  (2)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Jazz #Easy Listening #Bossa nova
  • Klinkt als onze voorbeelden zijn: Diane Krall, Sarah Vaughn, Wes Montgomery , maar we klinken als Ruby+
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Ruby+ Jazz band

Check beschikbaarheid
Ruby+ Jazz band , Jazz, Easy Listening, Bossa nova band

Ruby + is een jazz band die een relaxte jazzy sfeer neerzet. Drijvende kracht is Pianiste Ruby Lemm. Ruby + treedt op in diverse formaties.. duo,piano trio, kwartet, quintet, sextet met zangeres of gitarist, of met trompet of met zijn allen. Afhankelijk van het beschikbare budget en locatie wordt in samenspraak onze band samengesteld. Wij spelen swingende jazz standards, lyrische ballads zo nu en dan afgewisseld met opzwepende bebop en bossa nova.

Muziek

Windows

Polka Dots

All the things

Reviews

Door op 17/12/2019

Optreden was erg goed, heel veel leuke reacties van onze klanten gekregen deze avond. De band is een mooie mix van verschillende types (personen) met allemaal een eigen look en persoonlijkheid, die samen muziek maken. Afspraken maken verliep soepel, (deel van) de band kwam enkele weken van tevoren op locatie om alles te bekijken en alle wensen e.d. door te nemen. Omvang van het gezelschap kan worden afgestemd op het type optreden, bij ons waren ze met 6 muzikanten. Afspraken werden nagekomen, iedereen was op tijd aanwezig.

Zeker voor herhaling vatbaar, was de investering meer dan waard!

Door op 26/11/2018

het contact met de artiesten was prima, alle bereidheid tot overleg en de muziek paste geheel in de sfeer zoals we hadden besproken. Superband, mooi geluid, niet te hard en de band wist geheel de aandacht van het publiek te trekken, er werd niet of nauwelijks gepraat gedurende het optreden

Contact

Ruby+ Jazz band , Jazz, Easy Listening, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ruby

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ruby+ Jazz band

Ruby+ Jazz band is een band uit Amsterdam. Ruby+ Jazz band speelt muziek in de genres Jazz, Easy Listening & Bossa nova. Ruby+ Jazz band heeft sinds de inschrijving op 17/10/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ruby+ Jazz band klinkt als: onze voorbeelden zijn: Diane Krall, Sarah Vaughn, Wes Montgomery , maar we klinken als Ruby+. Het repertoire van Ruby+ Jazz band bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ruby+ Jazz band krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Ruby+ Jazz band hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.