Rubén Sánchez

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Electronic #Jazz #Muziektheater
  • Klinkt als Stromae, Christine And The Queens, George Michael, Sam Smith, Lady Gaga, Michael Jackson

Indicatie €100 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Rubén Sánchez

Check beschikbaarheid
Rubén Sánchez, Electronic, Jazz, Muziektheater soloartist

Als zanger en producer schrijft Rubén liedjes met het uitgangspunt je mee te nemen in een betoverende trip. Vanuit een breed spectrum aan stijlen, variërend van: experimenteel electronisch tot pop en jazz, vormt hij een onbedwingbare flow van alle mogelijke gevoelssferen die je doen ontroeren, wakker schudden en laten lachen. Hij heeft met de jaren een podiumtaal ontwikkelt waarin hij dans, visuals en zang met een vanzelfsprekende overgave en energie weet te combineren die je uitnodigt de wonderlijke wereld achter zijn muziek te ontdekken.

Rubén heeft na zijn studie Dans & Muziektheater aan de Hogeschool van de Kunsten, in verschillende rollen in musicals als (West Side Story en Fiddler On The Roof) in Duitsland gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren eigen werk ontwikkelt waarmee hij o.a. met The Jazz Orchestra of the Concertgebouw heeft opgetreden en in Theater Festivals en Dans wedstrijden een indruk heeft achtergelaten.

Muziek

The Rabbit Dance

New York New York

Live @ De la Mar

Reviews

Boek Rubén Sánchez en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rubén Sánchez, Electronic, Jazz, Muziektheater soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rubén

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rubén Sánchez

Rubén Sánchez is een solo-artiest uit Amsterdam. Rubén Sánchez maakt vooral muziek in de genres Electronic, Jazz & Muziektheater. Rubén Sánchez heeft sinds de inschrijving op 04/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rubén Sánchez klinkt als: Stromae, Christine And The Queens, George Michael, Sam Smith, Lady Gaga, Michael Jackson. Het repertoire van Rubén Sánchez bestaat uit covers en eigen werk.

Rubén Sánchez hanteert een richtprijs van €100 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.