Rotterdam Improvoices

  (1)
  • Ensemble   /   Rotterdam
  • #A capella #Koor #Wereldmuziek
  • Klinkt als Bobby Mcferrin, Bob Stolof, Roger Treece
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €0 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Rotterdam Improvoices

Check beschikbaarheid
Rotterdam Improvoices, A capella, Koor, Wereldmuziek ensemble

Zoekt u iets unieks voor uw huiskamer? Dan zit u bij de Rotterdam Improvoices goed. Dé a-capella zangroep in Nederland die zelfs tot 0 minuten voor het optreden nog géén idee heeft wat ze gaat zingen! Zij maken namelijk vocaal geïmproviseerde muziek. Dit is in Nederland een nieuw fenomeen, en ongelofelijk om mee te maken. Ze gaan staan, en ze gaan zingen. Zo simpel is het. Daar trainen ze echter het hele jaar voor en ze hebben allerlei leuke vormen om dit in te doen.

Eén vorm is 'The Orchestra'. Iemand zingt een basloopje, de tweede persoon voegt dat harmonie aan toe, vervolgens zingt iemand er een drumpatroon bij en uiteindelijk heb je een prachtige solo over dit 'orkest' heen!

Of wat dacht u van de 'Cinema' waarbij iemand uit het publiek vertelt over de mooiste plek waar hij of zij is geweest. Vervolgens sluit u uw ogen en hoort u deze plek tot in detail naar u teruggezongen!

De vormen waaruit ze kunnen kiezen staan vast, alleen wanneer ze die tijdens het optreden gaan doen niet, en wat ze gaan zingen al helemaal niet. Het gebeurt allemaal in het moment. U nodigt niet zomaar zangers en zangeressen uit. Mony Wouterse is al jaren docent op het Codarts Conservatorium, Guus Bok staat met zijn band regelmatig op TV, Lucia Kiel heeft een geweldige blues band, Kees Kool geeft workshops in geimproviseerde muziek, Nathalia Rogalski is gespecialiseerd in Poolse Folklore en belg Babtiste Vaes ademt in Taketina.

De Rotterdam Improvoices werden eerder met veel lof ontvangen op de Haarmse Hofjesdagen, Het Landje van de Boer en ontelbare huiskamerconcerten.

Muziek

Rotterda Improvoices - Tom ...

Rotterda Improvoices - Band...

Rotterda Improvoices - Grey...

Foto's

Reviews

Door op 12/06/2018

Rotterdam Improvoices improviseert en neemt het publiek mee in een bijzondere energie en sfeer. Ik genoot van de stemmen die elkaar uitdagen, elkaar vinden en samenvloeien. Als ik mijn ogen sluit nemen de stemmen me mee op reis naar een andere wereld, en zijn samen vooral hele mooie muziek. Het is zangimprovisatie op dat moment, in dat moment. Ieder concert is anders en heel uniek.

Contact

Rotterdam Improvoices, A capella, Koor, Wereldmuziek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rotterdam Improvoices

Rotterdam Improvoices is een ensemble uit Rotterdam. Rotterdam Improvoices speelt muziek in de stijlen A capella, Koor & Wereldmuziek. Rotterdam Improvoices heeft sinds de inschrijving op 11/12/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rotterdam Improvoices klinkt als: Bobby Mcferrin, Bob Stolof, Roger Treece. Het repertoire van Rotterdam Improvoices bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Rotterdam Improvoices krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Rotterdam Improvoices hanteert een richtprijs van €0 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.