Roses

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Roses

Check beschikbaarheid
Roses, Coverband, Easy Listening, Soul band

Roses (Biografie)…..

Familieband uit de gelijknamige provincie (Uden, Erp, Veghel) Brabant. Met dank aan doorzettingsvermogen en creativiteit en harmonische samenzang is het tijd voor Roses hun muziek arrangementen te delen met publiek.

De vier groeien op in brabant met muziek van Amy Winehouse , The Beach Boys en Marvin gay, Muse etc. Geïnspireerd door Venice, Crosby, Stills & Nash en The Eagles begint Roses eind dit jaar 2014 vorm te krijgen. Pas in 2013 verschijnen hun eerste demo's uit het repetitiehok. Deze waren voor vele dé vraag wanneer.....kunnen we live kijken.

De oom en neef Cor en Pascal zijn familie, deze met Bassist George en een Drummer die wij pas tot onze familie hebben toegevoegd Jozef. Zijn zij hun creatieve hobby aan het samensmelten, dit heeft geleid tot een mix van verrassende creaties muziek voor het luisterend oor. In 2009 waren de heren gestopt met hun eigen bandjes hierbij volgde snel een leegte deze leidde al snel in een besloten vergadering om iets nieuws te beginnen. Hierbij kwamen soul (zanger) rock (gitarist/zang) en jazz (bassist/zang) bijeen en probeerden zij hun muziek achtergronden te mixen. Dit leidde al snel tot een bloeiende roos. Deze bloei bleef zich ontwikkelen in steeds boeiende dingen. Totdat er iets was dat de bloei stopte. Terug om de tafel waren zij weer aan het begin van de bloei en besloten zij op zoek te gaan naar een nieuw familielid dit leidde tot vele drummers, totdat vorig jaar iemand om de hoek woonde die ook zijn drumstel niet in de hoek kon zetten en dit klikte als water. Dit water leidde tot een bloeiende roos. Roses

Touren….

Vijf jaar later ziet Roses het daglicht. De demo's worden succesvol ontvangen. De demo's spreken een steeds groter publiek aan. Na 5 jaar gaat Roses weer een Gig aan met Omliggende kroegen en intieme settings. Het publiek gelooft in de muziek en de kwaliteiten van Roses, en gelijk hebben en ze. It's time to share.

Nederland / België…….
De band heeft eerst in België try-outs gehad in intieme sferen deze waren succesvol ontvangen. Nu is het tijd voor Nederland. De spanning bij Roses is hoog maar met hun diverse achtergronden is het een zeer verrassende mix en zijn ze er klaar voor waardoor ze van jong tot oud, mensen weten te genieten en te inspireren van muziek.

Muziek / Library….
Bløf, Marvin gay, Venice, The doobie brothers, Toto, Amy Winehouse, Chicago, Michael Bublé, Marc broussard, Paulo mendonca, Herman Brood etc.
Vele Close Harmony en verrassende arrangementen weet Roses hun muziek te laten klinken.

Muziek

Roses repetitie opnames

Repetitie

Reviews

Boek Roses en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Roses, Coverband, Easy Listening, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - pascal

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roses

Roses is een band uit Uden. Roses speelt muziek in de genres Coverband, Easy Listening & Soul. Roses heeft sinds de inschrijving op 14/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roses klinkt als: Radio 2 muziek . Het repertoire van Roses bestaat uit alleen covers.

Roses hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.