Romantic Warriors Duo

  • Ensemble   /   Alkmaar
  • #Soul #Jazz
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Fay Claasen, Diana Krall

Indicatie €275 - €695

Stuur een persoonlijk bericht naar Romantic Warriors Duo

Check beschikbaarheid
Romantic Warriors Duo, Soul, Jazz ensemble

Het Romantic Warriors Duo bestaat uit gitarist Ronald en zangeres Marcia Weel. In 2001 hebben zij elkaar ‘gevonden’ in de muziek. Na 8 jaar met de succesvolle disco-danceclassicsband Hot & Steamy te hebben opgetreden, gaan zij samen door als Romantic Warriors oftewel “Stijders voor de romantiek”. Ronald en Marcia leggen hun hart en ziel in prachtige jazz standards en heerlijke soulnummers.

Hun inspiratie hiervoor deden zij op tijdens het North Sea Jazz Festival in 2002 waar zij een optreden van het wereldberoemde echtpaar Tuck & Patti bijwoonden. Dit fenomenale duo wist hen met hun muziek diep te raken. Vanaf dat moment hadden Ronald en Marcia de wens om ook op deze manier samen muziek te gaan maken.
Romantic Warriors brengt u lichte jazz- en soulmuziek: een genot om naar te luisteren en geschikt is voor vele gelegenheden!

Muziek

My funny Valentine

Girl from Ipanema

My romance

Reviews

Boek Romantic Warriors Duo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Romantic Warriors Duo, Soul, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Romantic Warriors Duo

Romantic Warriors Duo is een ensemble uit Alkmaar. Romantic Warriors Duo speelt muziek in de stijlen Jazz & Soul. Romantic Warriors Duo heeft sinds de inschrijving op 16/04/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Romantic Warriors Duo klinkt als: Ella Fitzgerald, Fay Claasen, Diana Krall. Het repertoire van Romantic Warriors Duo bestaat uit alleen covers.

Romantic Warriors Duo hanteert een richtprijs van €275 - €695 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.