Roman Ensemble

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Roman Ensemble

Check beschikbaarheid
Roman Ensemble, Wereldmuziek, Balkan, Gipsy ensemble

Het Roman Ensemble is opgericht in 2002 door Emirhan Tuğa, docent klarinet aan de Muziekschool Amsterdam. Hij verzamelde een groepje leerlingen van de muziekschool en liet ze kennismaken met de muziek uit zijn vaderland, Turkije. Inmiddels is het repertoire uitgebreid tot muziek uit de hele Balkan-/Zwartezee-regio: onder meer uit Macedonië, Azerbeidjaan, Roemenië (zie Muziek).

Hoogtepunten in het bestaan van het Roman Ensemble zijn natuurlijk de concertreizen (o.a. Turkije, Hongarije, Oostenrijk) en het winnen van diverse prijzen op de Amsterdamse Muziekscholenprijs (2003, eerste prijs; 2004, performanceprijs; 2006, eerste prijs). In 2012 werd het tienjarig bestaan gevierd met een groot concert met muziekvrienden van het ensemble: waaronder Tombaz en Roman Oro.

Het Roman Ensemble geeft regelmatig concerten (zie Agenda). Zo trad het ensemble onder meer op in het Muziekgebouw aan ’t IJ, Theater De Meervaart, het Bimhuis en De Nieuwe Veste (Breda). Ook bij verjaardagen, bruiloften en andere feestelijke aangelegenheden is het Roman Ensemble graag van de partij.

Muziek

Nihavent Longa

Caje Sukarije

Stani Mome Da Zaigras

Reviews

Boek Roman Ensemble en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Roman Ensemble, Wereldmuziek, Balkan, Gipsy ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Shadi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roman Ensemble

Roman Ensemble is een ensemble uit AMSTERDAM. Roman Ensemble speelt muziek in de stijlen Wereldmuziek, Balkan & Gipsy. Roman Ensemble heeft sinds de inschrijving op 27/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roman Ensemble klinkt als: Tombaz Ensemble, Shu'al, Klezmagic, Roman Oro. Het repertoire van Roman Ensemble bestaat uit alleen covers.

Roman Ensemble hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.