Request Zanger

  • Soloartiest   /   Enkhuizen
  • #Pop #Swing #Rock
  • Klinkt als Nielson, Ed Sheeran, Marco Borsato, Andre Hazes, Bruno Mars, Avicii

Indicatie €475

Stuur een persoonlijk bericht naar Request Zanger

Check beschikbaarheid
Request Zanger, Pop, Swing, Rock soloartist

Vanachter het drumstel ontdekte Robin het plezier van zingen.

Het eerste optreden zonder de veilige trommels en bekkens voor zich was zeker even spannend, maar spoedig volgden er meer en was Robin de zanger een feit!

Na met zijn orkestbanden vele feesten en partijen op zijn kop gezet te hebben volgden er concerten met diverse HaFaBra en symfonie orkesten. Hier ontdekte Robin de voorliefde voor het jazz/swing repertoire wat super geschikt is als achtergrond muziek.. Inmiddels speelt hij door het hele land met zijn eigen concept de Request Zanger waarbij het publiek interactief het repertoire bepaalt. Ook hier komt een grote verscheidenheid aan repertoire voorbij.

Uiteraard is Robin in binnen en buitenland ook nog actief als zingende drummer en is elk weekend op een ander podium te vinden. (Kleine tip: vraag ook eens naar zijn Gerard Joling imitatie!!)

De volgende stap in de vocale loopbaan van Robin volgde in de zomer van 2017 toen hij begon aan zijn opleiding tot Vocal Coach bij Vocal Center, het zang instituut van Robin van Beek, vocal coach van o.a. The Voice of Holland en Stage Entertainment. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Vocal Center Enkhuizen en Hoorn.

Robin is een bijzonder sympathieke zanger die bij elke gelegenheid alles uit de kast haalt om zijn publiek te pleasen.
Een vooraf afgesproken repertoire is mogelijk evenals het repertoire van de avond volledig over laten aan de verzoekjes van uw gasten.

Muziek

Bui Doi (musical)

Reviews

Request Zanger heeft nog geen reviews.

Contact

Request Zanger, Pop, Swing, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Request Zanger

Request Zanger is een solo-artiest uit Enkhuizen. Request Zanger maakt vooral muziek in de genres Pop, Swing & Rock. Request Zanger heeft sinds de inschrijving op 06/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Request Zanger klinkt als: Nielson, Ed Sheeran, Marco Borsato, Andre Hazes, Bruno Mars, Avicii. Het repertoire van Request Zanger bestaat uit alleen covers.

Request Zanger hanteert een richtprijs van €475 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.