Rick the Singer

  (1)
  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Coverband #Pop #Jazz
  • Klinkt als Toppers, allround, Top 2000 hits, 60,70,80,90-er jaren
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €90

Stuur een persoonlijk bericht naar Rick the Singer

Check beschikbaarheid
Rick the Singer, Coverband, Pop, Jazz soloartist

Rick the Singer = de Liefde voor Muziek en de Liefde voor Zingen.
Rick is niet zomaar iemand die zingt…. Nee!

Rick is een Enthousiaste Entertainer. Voor hem is Zingen zijn allergrootste PASSIE!

Met zijn zeer brede muzieksmaak en zijn warme en heldere stem zingt Rick bijna elk genre of elke muziekstijl. Of het nu country, rock, pop, reggae, hard rock, funk, soul, blues, motown, akoestisch, folk, jazzy, latin, zuid amerikaans of easy listening is, Rick wordt met recht ‘de zingende kameleon’ genoemd.

Hoewel Rick (vijftig-plusser) in Nederland woont en optreedt, is zijn website ook in het Engels vanwege de vele internationale optredens die Rick over de hele wereld verzorgt. Zo staan o.a. zijn complete songlijsten online (met zoekfunctie), waar gasten een keuze uit kunnen maken als zij een 'verzoekje' willen aanvragen. Want naast thema avonden is ook een 'request night' een mogelijkheid bij Rick the Singer. Op hun smartphone kunnen gasten dan een verzoeknummer uit de uitgebreide lijst kiezen en dat meteen aanvragen bij Rick. Zo hoort iedereen zijn of haar favoriete liedjes!

Rick is vooral in zijn element als hij mooie en melodieuze liedjes kan zingen, meestal tijdens sessies in hotels en resorts, bars, restaurants en clubs, cruiseschepen, partyboten, voor bedrijven, recepties, productpresentaties , beurzen, liefdadigheidsevenementen, ouderen en gepensioneerden, oh sorry… ‘senioren’.

Maar hij is ook zeer ervaren en perfect geschikt voor jubilea, herdenkingen en privéfeesten, op barbecues, (zilveren/gouden) bruiloften, verjaardagen en swingende evenementen, nederlandse 'foute' avonden, feestcafé's, thema feesten, partyboten en cruise schepen, campings en braderiën/markten/terrassen/strandtenten. Zelfs rock & blues bars zijn zijn domein … Maar hij is ook al meerdere malen gevraagd om tijdens een begrafenis of crematie te zingen, waar hij heel graag aan voldoet…. over veelzijdigheid en meervoudige inzetbaarheid gesproken…

Met een repertoire van ruim 3000 liedjes (!) kun je letterlijk alle kanten op met Rick. Alles wordt met toonbaar enthousiasme en passie live gezongen. De muziek is van hoge kwaliteit evenals de eigen geluidsinstallatie die Rick altijd meeneemt.

Avondvullend optreden van meestal 3 tot maximaal 4 uur is standaard, minder mag ook. Getoonde prijs is 90 euro per uur inclusief geluidsinstallatie, exclusief vervoer vanuit Tilburg (N.Br.) (25 eurocent per km transportkosten). Dus bijv. 3 uur optreden (=3 x 45 minuten zingen) kost 270 euro+vervoer.

Rick heeft ook heel veel ervaring met optreden buiten Nederland en is ieder jaar meerdere maanden in het buitenland om zijn zangkunsten ten gehore te brengen.

Muziek

Guitar Man from Bread - sun...

Save the Last Dance from Mi...

Everything I Own from Boy G...

Reviews

Door op 01/09/2023

Fantastische, enthousiaste zanger met een mooie stem en een enorm repertoire. Doet echt zijn best om het iedereen naar de zin te maken en heeft zelf ook veel plezier in zijn werk. Wij waren super tevreden. Aardige man, komt ruim op tijd en prima communicatie. Voor herhaling vatbaar!

Contact

Rick the Singer, Coverband, Pop, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rick the Singer

Rick the Singer is een solo-artiest uit Tilburg. Rick the Singer maakt vooral muziek in de genres Coverband, Pop & Jazz. Rick the Singer heeft sinds de inschrijving op 05/03/2023 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rick the Singer klinkt als: Toppers, allround, Top 2000 hits, 60,70,80,90-er jaren. Het repertoire van Rick the Singer bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Rick the Singer krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Rick the Singer hanteert een richtprijs van €90 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.