Rehana Begum Trio

  (3)
  • Band   /   Heel Nederland
  • #Swing #Bossa nova #Jazz
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Jazz, Swing, Bossanova, Ballad, Easy Listening
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €989 - €1499

Stuur een persoonlijk bericht naar Rehana Begum Trio

Check beschikbaarheid
Rehana Begum Trio, Swing, Bossa nova, Jazz band

Van swingend en zonnig tot zwoel en fluweelzacht. Heerlijk op de achtergrond tijdens een borrel of diner of lekker swingend op een feest; Rehana weet samen met haar muzikanten de juiste toon te zetten om van uw evenement een succes te maken.
Rehana werkt samen met professionele muzikanten, van duo tot sextet. Haar trio bestaat uit zang, gitaar of piano en (contra)bas. Dit kan naar wens worden uitgebreid met drummer en/of blazer(s).

Muziek

That Old Devil Called Love ...

Throw It Away | Rehana Begu...

Old Devil Moon | Rehana Begum

Foto's

Reviews

Door op 25/06/2019

Het was een super aanvulling op het tuinfeest dat wij organiseerden. We hadden zelf gezorgd voor gezellige aankleding, een heerlijke bbq en leuke mensen. Rehana en de muzikanten maakten het helemaal af met een goede sfeer en een fantastische sound! Ze waren echt onderdeel van het feest. Zeer aan te raden!

Door op 15/12/2015

Dankzij pianist Paul van den Belt kregen we de kans het Rehana Begum Jazz Quartet in de serie "Aleph Books Concerts" te laten optreden. Zowel de uitvoering als de presentatie stonden als een huis. Rehana's veelzijdige repertoirekeuze en haar ontspannen manier van presenteren, maakten de avond tot een onvergetelijke gebeurtenis. Het publiek was laaiend enthousiast!

Door op 13/10/2015

Rehana Begum heeft een fantastische warme stem. Ze heeft met haar jazz trio mijn feest echt allure gegeven. Ze bleek zeer flexibel in de onderhandelingen vooraf, in haar repertoire alsook in haar positie op het feest (van bescheiden tot voluit). Mijn gasten applaudisseerden spontaan tussendoor, ook al was de muziek vaak op de achtergrond. Rehana’s begeleiders waren dé professionals bij wie zij helemaal tot haar recht kwam. Big succes!

Optredens van Rehana Begum Trio

Meer optredens

Contact

Rehana Begum Trio, Swing, Bossa nova, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rehana

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rehana Begum Trio

Rehana Begum Trio is een band uit Heel Nederland. Rehana Begum Trio speelt muziek in de genres Swing, Bossa nova & Jazz. Rehana Begum Trio heeft sinds de inschrijving op 08/09/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rehana Begum Trio klinkt als: Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Jazz, Swing, Bossanova, Ballad, Easy Listening . Het repertoire van Rehana Begum Trio bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Rehana Begum Trio krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Rehana Begum Trio hanteert een richtprijs van €989 - €1499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.