RedHotAndBlue

  • Band   /   Amersfoort
  • #Funk #Rock #Blues
  • Klinkt als Jimmy Hendrix, Cream, Robben Ford, Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar RedHotAndBlue

Check beschikbaarheid
RedHotAndBlue, Funk, Rock, Blues band

RedHotAndBlue - De Band

Aldo Swager is leadgitarist en zanger van de bluesrockformatie "RedHotAndBlue". De voormalige keeper van onder meer Heerenveen en FC Twente, goed voor 271 wedstrijden in het betaalde voetbal, bespeeld vanaf zijn 10e de gitaar en heeft zich met RedHotAndBlue toegelegd op het vertolken van bluesrock-klassiekers (van onder meer Jimi Hendrix, Robben Ford, Joe Bonamassa, Cream en Stevie Ray Vaughan) in combinatie met eigen nummers. Aldo wisselt regelmatig zijn bestaan in Nederland af met het spelen in locale blues cafés in het buitenland .

RedHotAndBlue heeft in het begin van haar bestaan in diverse bezettingen gespeeld. Vanaf 2012 heeft RedHotAndBlue via een vaste bezetting zijn plek veroverd in de Nederlandse Blues-scene. RedHotAndBlue bestaat uit: Aldo Swager (gitaar/leadvocals) Paula Bailly (bas/vocals) Tijmen van Galen (drums/vocals) Zowel Aldo als Paula en Tijmen zijn ervaren muzikanten en spelen ieder nog in diverse andere bands.

Een optreden van RedHotAndBlue is een belevenis! Stevige blues met veel rock- en funk invloeden. RedHotAndBlue speelt altijd meeslepend en swingend, vol overgave en vooral recht uit het hart. (raadpleeg onze agenda voor optredens op www.redhotandblue.nl).

Blues, zweet en tranen!

Reviews

RedHotAndBlue heeft nog geen reviews.

Contact

RedHotAndBlue, Funk, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Aldo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RedHotAndBlue

RedHotAndBlue is een band uit Amersfoort. RedHotAndBlue speelt muziek in de genres Blues, Funk & Rock. RedHotAndBlue heeft sinds de inschrijving op 09/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RedHotAndBlue klinkt als: Jimmy Hendrix, Cream, Robben Ford, Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa. Het repertoire van RedHotAndBlue bestaat uit covers en eigen werk.

RedHotAndBlue hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.