Red Valley

Indicatie €0

Stuur een persoonlijk bericht naar Red Valley

Check beschikbaarheid
Red Valley, Rock, Progressieve rock, Folk band

Red Valley is een collectie van muzikanten die samen zijn gekomen om zich door het progressieve rockerfgoed van de jaren ‘60 te laten inspireren en deze sound een nieuw leven in te blazen. We hebben al redelijk goede optredenservaring en we hebben in maart de Scholieren Band Battle gewonnen, waarmee we onze eerste single hebben kunnen opnemen.

NOTE: De kwaliteit van de tweede en derde audio-opnames zijn incompleet en nog niet goede kwaliteit, we proberen dit z.s.m. te vervangen maar hopelijk kunt u er voor nu doorheen luisteren.

Muziek

Money Burns

Howl

As The Road Goes On

Reviews

Red Valley heeft nog geen reviews.

Contact

Red Valley, Rock, Progressieve rock, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Red Valley

Red Valley is een band uit Breda. Red Valley speelt muziek in de genres Rock, Progressieve rock & Folk. Red Valley heeft sinds de inschrijving op 17/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Red Valley klinkt als: Cream, The Jimi Hendrix Experience. Het repertoire van Red Valley bestaat uit covers en eigen werk.

Red Valley hanteert een richtprijs van €0 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.