Red Valley

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Red Valley

Check beschikbaarheid
Red Valley, Rock, Psychedelic, Blues band

Red Valley is een alternatieve rock, folk en blues band die je meeneemt op een muzikaal avontuur, waarbij de band in haar uitgestrekte reis moeiteloos schakelt tussen een variëteit aan muziekstijlen, van psychedelische blues tot funky rock die doet denken aan de vroege Red Hot Chili Peppers. Deze combinatie van stijlen zorgt voor een vernieuwend maar herkenbaar geluid op het podium wat door het energieke drietal ter gehore wordt gebracht. Dit drietal bestaat uit Jesse Schut (bas, zang), Soof Zisis (gitaar, zang) en Dico Bak (drums).

Inmiddels heeft Red Valley al vele weten te overtuigen van hun krachten. Zo heeft de band in de eerste maanden van hun bestaan de Scholieren Band Battle gewonnen en hebben ze op festivals gespeeld als Breda Barst en Festival Mundial. Daarnaast heeft de band in 2020 haar eerste twee singles 'Kiss Goodbye' en 'Amethyst' in demo-vorm uitgebracht op alle beschikbare streamingsdiensten, YouTube en SoundCloud.

Muziek

Red Valley - Amethyst (Demo)

Red Valley - Kiss Goodbye (...

Reviews

Boek Red Valley en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Red Valley, Rock, Psychedelic, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Red Valley

Red Valley is een band uit Breda. Red Valley speelt muziek in de genres Rock, Psychedelic & Blues. Red Valley heeft sinds de inschrijving op 17/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Red Valley klinkt als: Red Hot Chili Peppers, Cream. Het repertoire van Red Valley bestaat uit covers en eigen werk.

Red Valley hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.