Red July

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Red July

Check beschikbaarheid
Red July, Country, Singer-songwriter, Folk soloartist

Na jaren het podium te hebben gedeeld met zijn beste vrienden is nu het tijd om, naast band of duo, ook solo te gaan. Onder de naam Red July bestijgt Robert Jan het podium. Hij en de countrymuziek hebben elkaar de liefde verklaard en dat hoor je. Geïnspireerd door onder andere Keith Whitley, The Avett Brothers, Emmylou Harris, Brett Eldredge en Eric Church laat hij samen met zijn akoestische gitaar de puurheid van country horen. Een mix van eigen geschreven liedjes, gecombineerd met bekende en onbekende covers, die ook op zijn setlist staan. Misschien is de muziek van Red July wel het beste te omschrijven als een eigentijdse liefdesverklaring aan the countrymuziek van alle tijden, in zijn puurste vorm.

Muziek

Live at The Farm (Live EP)

Just an illusion

A love that will never grow...

Reviews

Boek Red July en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Red July, Country, Singer-songwriter, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Red July

Red July is een solo-artiest uit Assen. Red July maakt vooral muziek in de genres Country, Singer-songwriter & Folk. Red July heeft sinds de inschrijving op 22/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Red July klinkt als: Garth Brooks Keith Whitley Country. Het repertoire van Red July bestaat uit covers en eigen werk.

Red July hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.