Ramona van Leeuwen

  • Soloartiest   /   Halfweg
  • #Pop #Soul #R&B
  • Klinkt als Bruno mars, Joss Stone, Rihanna, Ed sheeran, kool&the gang, stevie wonder

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Ramona van Leeuwen

Check beschikbaarheid
Ramona van Leeuwen, Pop, Soul, R&B soloartist

Mijn naam is Ramona van Leeuwen en ik ben een 21 jarige zangeres en actrice. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de film acteur opleiding faaam van het media college. Ik heb gezongen in het La mar theater en verschillende feesten en partijen. Op bruiloften ben ik ook breed inzetbaar, van een prachtige ceremonie tot een knallend feest waar de voetjes van de vloer gaan!

Mijn repertoire bestaat voornamelijk uit pop, soul en r&b. Je kan hierbij denken aan artiesten als Bruno Mars, Pharell Williams, Ed sheeran, Rihanna, Dua Lipa en Joss Stone.
Maar ook de oudere artiesten mogen niet ontbreken, nummers van Whitney Houston, Stevie Wonder, Michael Jackson, Kool&the Gang en nog vele anderen zitten in mijn repertoire.

Muziek

We are the reason

At Last

Lady of Soul

Reviews

Boek Ramona van Leeuwen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ramona van Leeuwen, Pop, Soul, R&B soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ramona

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ramona van Leeuwen

Ramona van Leeuwen is een solo-artiest uit Halfweg. Ramona van Leeuwen maakt vooral muziek in de genres Pop, Soul & R&B. Ramona van Leeuwen heeft sinds de inschrijving op 25/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ramona van Leeuwen klinkt als: Bruno mars, Joss Stone, Rihanna, Ed sheeran, kool&the gang, stevie wonder. Het repertoire van Ramona van Leeuwen bestaat uit alleen covers.

Ramona van Leeuwen hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.