Quiet Colours

  • Band   /   Den Haag (The Haque)
  • #Jazz #Latin #Pop
  • Klinkt als latin-jazz, Bossa Nova, Girl from Ipanima, Mas que nada, Aqua de beber, Samba,Gilberto, maar ook een Beatles, Stevie Wonder en bekende Franse liedjes, maar ook de gangbare popcovers van Amy Winehouse, Doobie brothers , Cindy Lauper etc

Indicatie €350 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Quiet Colours

Check beschikbaarheid
Quiet Colours, Jazz, Latin, Pop band

De hoofdstijl muziek van Quiet Colours is latin-jazz, oftewel Bossa Nova en lichte Samba, bekend van het overbekende vriendelijke Girl from Ipanima tot aan het swingende Mas que nada.

Quiet Colours is gezegend met de representaieve en breed ontwikkelde zangeres Els Thijsse, zij heeft een heel eigen stemgeluid, is op veel muziekstijlen toegerust en staat altijd letterlijk en figuurlijk op een gezellige manier dicht bij het publiek.

Wilt u een wat breder repertoire dan speelt Quiet Colours ook een blok met bekende mooie en swingende Franse chansons, Jazz georienteerde bluesnummers, Stevie Wonder nummers en een Beatles setje. En uiteraard omvat ons repertoire bekende popsongs zoals van Cindy Lauper , Amy Winehouse, Doobie Brothers , Eurythmics indien gewenst.

Zonder te willen overdrijven mogen we zeggen dat we veel worden aangeraden voor een leuke afwisselende avond. In de bijna zeven jaar die Quiet Colours bestaat zijn er zo'n kleine honderd optredens geweest en houden we er elke keer weer van om ons volledig aan het publiek te geven en elke avond tot een mooie leuke herinnering te maken.
Mogen we bij u ook een keer spelen.............?

Met vriendelijke groet,

Quiet Colours

Muziek

My little boat

The girl from Ipanima

Ces petites riens

Reviews

Quiet Colours heeft nog geen reviews.

Contact

Quiet Colours, Jazz, Latin, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - P.

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Quiet Colours

Quiet Colours is een band uit Den Haag (The Haque). Quiet Colours speelt muziek in de genres Jazz, Latin & Pop. Quiet Colours heeft sinds de inschrijving op 17/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Quiet Colours klinkt als: latin-jazz, Bossa Nova, Girl from Ipanima, Mas que nada, Aqua de beber, Samba,Gilberto, maar ook een Beatles, Stevie Wonder en bekende Franse liedjes, maar ook de gangbare popcovers van Amy Winehouse, Doobie brothers , Cindy Lauper etc. Het repertoire van Quiet Colours bestaat uit alleen covers.

Quiet Colours hanteert een richtprijs van €350 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.