Promise

  (18)
  • Band   /   Apeldoorn
  • #Coverband #Soul #Pop
  • Klinkt als Top 2000,Elvis Presley, Aretha Franklin, John denver, The Beatles, Billy Joel, John Mayer, Robbie Williams.
  • 24 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Promise

Check beschikbaarheid
Promise, Coverband, Soul, Pop band

“Promise heeft opgetreden op onze bruiloft. Mede door hen werd het een geweldig feest. Promise is echt een aanrader!” (Gigstarter, 2018).
Dit is een van de vele positieve recensies die Promise heeft mogen ontvangen na afloop van een optreden. Promise bestaat uit vijf energieke muzikanten die samen een avondvullend programma bieden voor uw gelegenheid, met onder andere: Top2000- en Old Classic Hits uit de genres pop, soul en rock&roll.

Zangeres Maylissa Row, bekend van The Voice of Holland, weet een overtuigende perfomance neer te zetten, waarbij zij begeleid wordt door vier ervaren muzikanten. De kracht van de band ligt bij de energieke uitstraling en kwaliteit van de muziek, die uw speciale gelegenheid op muzikaal gebied compleet kunnen maken!

Muziek

Hound Dog

Country Roads

Soulshine

Foto's

Reviews

Door op 11/10/2019

Wat een vakmensen zijn dit! Super setlist, prachtig geluid.. kortom een feestje, dat was het!
Super bedankt!

Door op 16/09/2019

We hebben op ons vrijwilligersfeest bij Challenge Almere-Amsterdam genoten van een top optreden van Promise.

Vooraf fijn contact gehad met Chris en duidelijke afspraken gemaakt. Er wordt heel uitgebreid meegedacht met de organisatie om het optreden tot een succes te maken.

Het optreden zelf was super! De mannen en dame van de band zijn geweldig op elkaar ingespeeld, waardoor nummers elkaar vlot opvolgen en goed in elkaar overlopen. Zangeres Melissa straalt op het podium en maakt de muzikaliteit van de gehele band compleet.

Kortom: een topband die nog veel feesten tot een succes zullen maken!

Door op 15/09/2019

Geweldige band!! Promise heeft opgetreden tijdens het feest van onze bruiloft op 14-09-2019! En hoe!!! Vanaf het eerste nummer kregen ze iedereen al de dansvloer op. Super hoog niveau. Echt een aanrader! Passen hun programma aan naar de doorgegeven wensen. Echt alleen maar pluspunten! Huur Promise in voor een geweldig en onvergetelijk feest!!

Contact

Promise, Coverband, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Promise

Promise is een band uit Apeldoorn. Promise speelt muziek in de genres Coverband, Soul & Pop. Promise heeft sinds de inschrijving op 08/06/2015 in totaal 24 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Promise klinkt als: Top 2000,Elvis Presley, Aretha Franklin, John denver, The Beatles, Billy Joel, John Mayer, Robbie Williams.. Het repertoire van Promise bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Promise krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

Promise hanteert een richtprijs van €700 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.