Plunck

  (1)
  • Band   /   Delft
  • #Pop #Soul #Funk
  • Klinkt als Bruno Mars, Marvin Gaye, Adam Lambert
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €550 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Plunck

Check beschikbaarheid
Plunck, Pop, Soul, Funk band

Bekijk nu onze splinternieuwe Promovideo!

Privé of bedrijfsfeest? Ben jij ten einde raad over hoe jij je gasten een onvergetelijke avond kunt bezorgen? Plunck is dé band die jij zoekt!

Als Plunck optreedt, zul je al gauw merken hoe de energie van onze vijftallige band wordt overgedragen op het publiek. Dit komt niet alleen door onze interactie met het publiek, maar ook door de bekende meezingers en meedansers waarover onze band beschikt. Soul- en popcovers vliegen je om de oren! Onze muziek is er voor jong en oud. Niet voor niets werd onze band ingezet tijdens vele bedrijfsevenementen en het grote Sail Amsterdam en Festival Jazz in de Gracht Den Haag.

Wij geven écht álles voor de show...!

De unieke samenstelling van onze relatief kleine bezetting (zang, gitaar, basgitaar, drums en trompet) zorgt ervoor dat elk van onze bandleden tot het absolute maximum wordt uitgedaagd om van elk optreden een spetterende show te maken. Het is onze passie van elke gelegenheid een geslaagde te maken. Dat merk je direct! En dát kunnen velen bevestigen.

Plunck = betaalbare kwaliteit!

Wij zijn uniek op de markt van bands. En daar zijn wij trots op! Met Plunck bent u gegarandeerd van een topfeest. En dat al vanaf een zeer vriendelijke prijs!

Muziek

Locked out of heaven - Brun...

What do you want from me - ...

Let's get it on - Marvin Gaye

Reviews

Door op 27/09/2017

Het optreden van Plunck was precies wat wij van te voren hadden gehoopt. De mannen weten allemaal wat ze doen, van het op- en afbouwen tot het inschatten van de sfeer en de wensen van het publiek. De gekozen nummers vielen erg in de smaak bij het publiek, en het volume was ook perfect voor de grootte van de zaal en het aantal gasten. Kortom: een super optreden!

Contact

Plunck, Pop, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Plunck

Plunck is een band uit Delft. Plunck speelt muziek in de genres Funk, Pop & Soul. Plunck heeft sinds de inschrijving op 22/06/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Plunck klinkt als: Bruno Mars, Marvin Gaye, Adam Lambert. Het repertoire van Plunck bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Plunck krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Plunck hanteert een richtprijs van €550 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.