PEBB

  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Funk #Soul
  • Klinkt als Lou Donaldson, Jazz Crusaders, Tower of Power, Grant Green, Playboys

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar PEBB

Check beschikbaarheid
PEBB, Jazz, Funk, Soul band

Oorspronkelijk was het de bedoeling van de 7 Nijmeegse muzikanten die PEBB vormen een New Orleans funkbandje te beginnen. Door de brede muzikale belangstelling van de diverse bandleden waaierde het repertoire al gauw uit richting diverse andere muziekstijlen.
Op het repertoire staan nu onder andere stukken van the Crusaders, Grant Green, Lou Donaldson, the Rebirth Brass Band en natuurlijk het onvergetelijke Snoopy van the Playboys. PEBB is daarmee een onbeschrijflijke combinatie van funk, jazz, soul en whatever de band en het publiek verder leuk vinden.
Optredens van PEBB kenmerken zich door dansbare nummers, weinig vaste afspraken, dus veel improvisaties en vooral een aanstekelijk spelplezier van de bandleden. Dat de band in de kelder van de residentie van de trompettist repeteert verklaart natuurlijk de naam: Paul Elshout’s Basement Band.

Muziek

Put it where you want it

Thinking Black

Spooky's day off

Reviews

Boek PEBB en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

PEBB, Jazz, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PEBB

PEBB is een band uit Nijmegen. PEBB speelt muziek in de genres Jazz, Funk & Soul. PEBB heeft sinds de inschrijving op 02/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PEBB klinkt als: Lou Donaldson, Jazz Crusaders, Tower of Power, Grant Green, Playboys. Het repertoire van PEBB bestaat uit alleen covers.

PEBB hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.