Paul Verschuur

  • Soloartiest   /   Oss
  • #Pop #Singer-songwriter #Folk
  • Klinkt als Daniël Lohues, Gerard van Maasakkers, Nederlandstalige Singersongwriter
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Paul Verschuur

Check beschikbaarheid
Paul Verschuur, Pop, Singer-songwriter, Folk soloartist

Paul Verschuur is 35 jaar en komt uit Oss. Eigenlijk zijn hele leven al met muziek bezig. Altijd in bandjes gespeeld, maar ook muziek gestudeerd, geproduceerd en gedoceerd.

Sinds kort heeft hij echter een nieuwe weg ingeslagen. Voor het eerst in jaren is Paul in zijn eentje liedjes aan het schrijven. Voor het eerst in het Nederlands. Of eigenlijk Nederlands met een behoorlijk Brabants accent. Gewoon zoals hij denkt en praat. De meest pure en oprechte vertaling van gevoelens en gedachtes. Het resultaat is eerlijke en over het algemeen kleine liedjes die zeer persoonlijke verhalen vertellen.

Die liedjes zijn nu gebundeld in 'Een Nieuw Begin', zijn solo debuutalbum dat hij zelf produceerde en op 24 januari 2016 presenteerde in een uitverkocht Acropolis te Megen.

Muziek

Alles

Schoppenvrouw

Lente

Reviews

Boek Paul Verschuur en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paul Verschuur, Pop, Singer-songwriter, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paul Verschuur

Paul Verschuur is een solo-artiest uit Oss. Paul Verschuur maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Folk. Paul Verschuur heeft sinds de inschrijving op 29/09/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paul Verschuur klinkt als: Daniël Lohues, Gerard van Maasakkers, Nederlandstalige Singersongwriter. Het repertoire van Paul Verschuur bestaat uit covers en eigen werk.

Paul Verschuur hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.