DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch

  • DJ   /   Rotterdam
  • #Soul #80s #Disco
  • Klinkt als dance classics, disco, 70's,80's, 90's foute hits , feest, nederlands, nederlandstalig, 70s, 80s, 90s, bruiloft dj, bruiloft, bruiloften, show

Indicatie €720

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch

Check beschikbaarheid
DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch , Soul, 80s, Disco dj

DJ en entertainer Partyjock Dimitri van DiscoRoyaal staat garant voor een swingende avond uit. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Wij zorgen verder voor passend licht en geluid en nemen zelfs de hele organisatie uit handen als totaalbureau.

Ook in een zakelijke omgeving voelen wij van DiscoRoyaal ons thuis. Geheel met een nette DJ booth en in stijl gekleed, verzorgen wij minder opvallend, of juist andersom de muzikale omlijsting.

Onze missie is een mooiere en gelukkiger wereld achter te laten d.m.v van het uitvoeren en organiseren van (muzikaal) entertainment. Iedereen gaat na afloop blijer en gelukkiger naar huis. Onze gasten vergeten even hun zorgen.

Onze DJ is meer dan alleen een DJ. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. Wij zijn altijd in thema gekleed en verrassen graag, passen ons aan. We behouden wel altijd onze draaistijl.

Van ABBA tot aan de Zangeres zonder Naam, van de Bee Gees tot aan Lady Gaga en terug via de Top40 Je hoort ze allemaal voorbij komen bij een Drive-in show van DiscoRoyaal.

DiscoRoyaal verzorgd al meer dan 10 jaar shows voor grote en kleine feesten in de vorm van theatrale Drive-In Shows en muzikaal entertainment. In een feestzaal of in een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting.
Een zakelijke omgeving en op zoek naar een achtergrond DJ? Ook dat doen we. Een themafeest? Daar zijn we dol op! We komen verkleed en al het feest nog leuker maken.

Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van DiscoRoyaal. Ideaal als opwarmer voor een optreden van een artiest of band, een pauze, een afterparty en de muzikale omlijsting in een theater of foyer (randprogrammering).

Onze DJ is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op ludieke wijze bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden. DJ nodig in een theater foyer? Het is onze specialiteit.

Muziek

Aankondiging

Demo 1

Demo 2

Reviews

Boek DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch , Soul, 80s, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dimitri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch

DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch is een DJ uit Rotterdam. DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch draait muziek in de stijlen Soul, 80s & Disco. DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch heeft sinds de inschrijving op 07/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch klinkt als: dance classics, disco, 70's,80's, 90's foute hits , feest, nederlands, nederlandstalig, 70s, 80s, 90s, bruiloft dj, bruiloft, bruiloften, show. Het repertoire van DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch bestaat uit covers en eigen werk.

DJ ★ Partyjock ★ Entertainer Dimitri Visch hanteert een richtprijs van €720 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.