Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

  • DJ   /   Rotterdam
  • #Soul #Disco #Allround
  • Klinkt als dance classics, disco, 70's,80's, 90's foute hits , feest, nederlands, nederlandstalig, 70s, 80s, 90s, bruiloft dj, bruiloft, bruiloften, show

Indicatie €350 - €594

Stuur een persoonlijk bericht naar Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

Check beschikbaarheid
Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) , Soul, Disco, Allround dj

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je op theatrale wijze mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) draait clichématig en ongedwongen. Hij is flamboyant, en over de top. De Liberace van de Disco. Hij staat te ongegeneerd te swingen achter de DJ Booth en gedraagt zich alsof hij in een videoclip zit. Een theater DJ met karakter. De rode draad door zijn show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je wel stiekem kent en kan meezingen.

Ook in een zakelijke omgeving voelen wij ons thuis. Geheel met een nette DJ booth en in stijl gekleed, verzorgen wij minder opvallend de muzikale omlijsting.

Een partyjock is meer dan alleen een DJ zijn en het draaien van platen. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. Dimitri is altijd in thema gekleed en verrast graag, past zich aan, maar behoud altijd zijn draaistijl.

Van ABBA tot aan de Zangeres zonder Naam, van de Bee Gees tot aan Lady Gaga. Je hoort ze allemaal voorbij komen bij een Drive-in show van DiscoRoyaal.

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen, maar ook voor kinderen. In een café, een woonkamer, op een verjaardag, bruiloft, Abraham of Sarahfeest, sporthal, winkelcentrum of groots en meeslepend in het theater, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset, verlichting en de muziek. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op! We komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met Partyjock Dimitri Visch zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van DiscoRoyaal. Ideaal als opwarmer voor een optreden van een artiest of band, een pauze, een afterparty en de muzikale omlijsting in een theater of foyer (randprogrammering).

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op ludieke wijze bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden. DJ nodig in een theater foyer? Het is onze specialiteit.

Om het makkelijk te maken heeft DiscoRoyaal voor de Drive-in show een aantal shows uitgewerkt. Eén ding is zeker, elk optreden is anders en niets staat vast! Vraag naar de mogelijkheden.

Muziek

Aankondiging

Demo 1

Demo 2

Reviews

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) heeft nog geen reviews.

Contact

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) , Soul, Disco, Allround dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dimitri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is een DJ uit Rotterdam. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) draait muziek in de stijlen Soul, Entertainment & Disco. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) heeft sinds de inschrijving op 07/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) klinkt als: dance classics, disco, 70's,80's, 90's foute hits , feest, nederlands, nederlandstalig, 70s, 80s, 90s, bruiloft dj, bruiloft, bruiloften, show. Het repertoire van Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) bestaat uit covers en eigen werk.

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) hanteert een richtprijs van €350 - €594 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.