Paracetamol

  • Band   /   Zwolle
  • #Folk #Volksmuziek #Keltisch
  • Klinkt als Urban trad, Laïs, the Dubliners, Blowzabella, Rapalje, Omnia, 't Kliekske, Ambrozijn, RUM

Indicatie €425 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar Paracetamol

Check beschikbaarheid
Paracetamol, Folk, Volksmuziek, Keltisch band

Wat brengt een stacaravan met een gitarist en een doedelzakspeler? Hoe kan het dat een contrabassiste onverwacht bij een kampvuur aan komt lopen en nooit meer weg gaat? Wat deed een zekere violiste uit Spanje terugkeren?

Paracetamol speelt balfolkmuziek met een bitterzoet randje. Meeslepende mazurka’s, golvende gavottes, drijvende bourrées maar ook een zeldzame grabbelton en de eerste nieuwe bravade sinds 1657.

Echo’s van Ierse jigs, metal klassiekers, Hongaarse folk en jazz loopjes klinken uit vorige muzikale levens door in hun dansmuziek. Ze trekken van donkere café’s, langs dansvloeren naar festivals als Castlefest en CaDansa.

Paracetamol maak van uw bijeenkomst een feest met energieke dansmuziek. Mocht u voor de hele balfolkervaring willen gaan, kunnen we ook een dansintroductie geven van 30-60 minuten. Balfolk is zeer laagdrempelig, snel en makkelijk aan te leren. Tijdens het dansen ontstaat een ontspannen sfeer waarbij men elkaar op speelse wijze ontmoet.

''Folkbal (of balfolk) is een vorm van folk, specifiek bedoeld om op te dansen. Het kan ook aangeduid worden als een dansstijl die bestaat uit verschillende West-Europese dansen. De dansen zijn geënt op dansen die al heel lang gedanst worden. Ze vinden hun wortels dus in zogenoemde volksdansen. Binnen de balfolk gaat het er niet om om die dansen zo getrouw mogelijk te dansen, maar staat vooral de gezelligheid centraal. Dat betekent dat de stijl van dansen zelf ook enigszins evolueert in de loop van de tijd.'' - Wikipedia

Muziek

Én szép világom - live opname

Lobrasán - live opname

Rib Eye - live opname

Reviews

Boek Paracetamol en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paracetamol, Folk, Volksmuziek, Keltisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Iris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paracetamol

Paracetamol is een band uit Zwolle. Paracetamol speelt muziek in de genres Folk, Volksmuziek & Keltisch. Paracetamol heeft sinds de inschrijving op 14/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paracetamol klinkt als: Urban trad, Laïs, the Dubliners, Blowzabella, Rapalje, Omnia, 't Kliekske, Ambrozijn, RUM . Het repertoire van Paracetamol bestaat uit covers en eigen werk.

Paracetamol hanteert een richtprijs van €425 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.