Paperday

  • Band   /   's Hertogenbosch
  • #Alternatief #Indie Rock #Britpop
  • Klinkt als The Strokes, The Last Shadow Puppets, Vaccines, Libertines, Kasabian, Oasis en gitaarbands die niemand kent.

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Paperday

Check beschikbaarheid
Paperday, Alternatief, Indie Rock, Britpop band

Energiek, pakkend en ongepolijst. Zo omschrijft de band zich na een moment van zelfobservatie. Een frontmannenduo met rammelende gitaren, stuwende baslijnen en ferm gedrum. Combineer dat met verfijnde samenzang en het subtiele vibrato-geluid van het Philicorda-orgel en dan heb je Paperday.

Vorig jaar opgericht, dit jaar pas echt goed ingericht. Hoewel de band pas kort bestaat hadden ze al optredens op Rauwkost, Duketown Rebel fest, Come Out & Play festival en een supportshow voor EUT. Voor een intieme show in AFAS Live downscaleden ze hun set tot een gitaar, trommel en orgel. En hun debuutsingle en clip Don’t Stop Chasing werden al ontdekt door Pinguin Radio en 3voor12 Tilburg.

Muziek

Don't Stop Chasing

Reviews

Boek Paperday en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paperday, Alternatief, Indie Rock, Britpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Danny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paperday

Paperday is een band uit 's Hertogenbosch. Paperday speelt muziek in de genres Alternatief, Indie Rock & Britpop. Paperday heeft sinds de inschrijving op 28/05/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paperday klinkt als: The Strokes, The Last Shadow Puppets, Vaccines, Libertines, Kasabian, Oasis en gitaarbands die niemand kent.. Het repertoire van Paperday bestaat uit alleen eigen werk.

Paperday hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.