Ongeregeld

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Ongeregeld

Check beschikbaarheid
Ongeregeld , Folk, Country, Alternatief band

Ongeregeld houdt traditie levend; muziek van de straat. Eén stopcontact is voldoende om Ongeregeldheden te laten uitbreken. Country uit het volle leven, geïnspireerd door dooie zangers als Hank Williams, Johnny Cash. ‘Rednecks van zuid’ is de geuzennaam en liedjes maken leerden ze nog van Kees Corbijn, die samen met fenomeen Japie Valkhof in Walhalla stond, toen de kaap nog een hoerenbuurt was. Vanwege de dwingende accordeon heeft het iets weg van Tex-mex. Ongeregeld speelt Amerikaanse country classics uit de fifties maar ook hertalingen, eigen nummers en gejat Nederlands spul –Mien pak de leuning. Stelletje mafkezen, met podiumbeest Janine Wegman voorop, staan borg voor ongecompliceerde lol met muzikaal gehalte.
www.ongeregeld.nl

Reviews

Boek Ongeregeld en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ongeregeld , Folk, Country, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hetty

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ongeregeld

Ongeregeld is een band uit Rotterdam. Ongeregeld speelt muziek in de genres Alternatief, Country & Folk. Ongeregeld heeft sinds de inschrijving op 30/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ongeregeld klinkt als: Nederlands en Engelstalige dutch country. Het repertoire van Ongeregeld bestaat uit covers en eigen werk.

Ongeregeld hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.