On Fleek

  • DJ   /   Breda
  • #Techno #House #Dance
  • Klinkt als FISHER, Chris Lake, Chocolat Puma, Matroda, Jace Mek, Tchami, Malaa, Martin Horger, Curbi, Dillon Nathaniel,

Indicatie €100 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar On Fleek

Check beschikbaarheid
On Fleek, Techno, House, Dance dj

25 jaar met een passie voor electronische muziek; On Fleek.

Al van jongs af aan is muziek voor mij iets heel bijzonders. Na op vroege leeftijd begonnen te zijn met gitaar spelen heb ik mijzelf de kneepjes van het mixen aangeleerd. Nadat het mixen mij redelijk afging merkte ik al snel dat ik meer wilde en ben ik begonnen met het produceren van eigen tracks. Na een aantal jaar ben ik nu op het punt dat ik mijn muzieksmaak graag met een publiek deel.

Mijn stijl is gebasseerd op underground basslines gecombineerd met een stevige beat en omslaat over het algemeen de genres house en techno. In overleg kan de stijl van draaien uiteraard worden aangepast op het evenement. Voor vragen of meer info nodig ik je uit om een bericht te sturen of mijn website te bekijken.

Muziek

On Fleek & AMES - Ninja

On Fleek & DANI - Sphere

On Fleek - 7AM

Reviews

On Fleek heeft nog geen reviews.

Contact

On Fleek, Techno, House, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over On Fleek

On Fleek is een DJ uit Breda. On Fleek draait muziek in de stijlen Techno, House & Dance. On Fleek heeft sinds de inschrijving op 29/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van On Fleek klinkt als: FISHER, Chris Lake, Chocolat Puma, Matroda, Jace Mek, Tchami, Malaa, Martin Horger, Curbi, Dillon Nathaniel, . Het repertoire van On Fleek bestaat uit covers en eigen werk.

On Fleek hanteert een richtprijs van €100 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.