On Fleek

  (2)
  • DJ   /   Breda
  • #Techno #House #Dance
  • Klinkt als FISHER, Chris Lake, Chocolate Puma, Matroda, Jace Mek, Tchami, Malaa, Martin Horger, Curbi, Dillon Nathaniel,
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar On Fleek

Check beschikbaarheid
On Fleek, Techno, House, Dance dj

Passie voor house muziek; On Fleek.

Al van jongs af aan is muziek voor mij iets heel bijzonders. Na op vroege leeftijd begonnen te zijn met gitaar spelen heb ik mijzelf de kneepjes van het mixen aangeleerd. Nadat het mixen mij redelijk afging merkte ik al snel dat ik meer wilde en ben ik begonnen met het produceren van eigen tracks. Na een aantal jaar kwam ik op het punt dat ik mijn stijl en muziek begon te delen met het publiek.

Mijn stijl is gebaseerd op underground basslines gecombineerd met een stevige beat en omslaat over het algemeen de genres bass house, tech house, house en techno. In overleg kan de stijl van draaien uiteraard worden aangepast op het evenement. Voor vragen of meer info nodig ik je uit om een bericht te sturen!

Muziek

On Fleek - Kill the Robot

On Fleek - Psy-Fi

On Fleek - Overrun

Reviews

Door op 21/01/2020

On Fleek is al een aantal jaren een van mijn beste vrienden. Wij delen beide een dikke passie voor muziek. Tijdens zijn muzikale reis heb ik hem zien groeien en wanneer de tijd rijp was heb ik hem uitgenodigd voor zijn eerste officiële solo gig op mijn eigen event wat ik organiseer genaamd Kill The DJ. Zijn DJ-set was dik in orde. Goede opbouw. Eigen stijl. Eigen tracks. In de House/Bass-House/Tech-House een dikke aanrader!

Door op 17/01/2020

Hele fijne artiest om mee samen te werken. Heel erg mee denkend, doet wat hij moet doen en levert een hoge kwaliteit af. Meer dan tevreden!

Contact

On Fleek, Techno, House, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over On Fleek

On Fleek is een DJ uit Breda. On Fleek draait muziek in de stijlen Techno, House & Dance. On Fleek heeft sinds de inschrijving op 29/06/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van On Fleek klinkt als: FISHER, Chris Lake, Chocolate Puma, Matroda, Jace Mek, Tchami, Malaa, Martin Horger, Curbi, Dillon Nathaniel, . Het repertoire van On Fleek bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: On Fleek krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

On Fleek hanteert een richtprijs van €50 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.