Olga Vocal Ensemble

Indicatie €1200 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Olga Vocal Ensemble

Check beschikbaarheid
Olga Vocal Ensemble, Klassiek, A capella, Pop ensemble

Olga Vocal Ensemble is een Nederlands ensemble, in 2012 opgericht aan het Utrechts Conservatorium. Maar ook, met zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale
allure. Ze heeft al talloze succesvolle concerten in binnen- en buitenland op haar naam staan, waaronder een maandlange tournee door de Verenigde Staten in 2017. Ook zijn de tournees door het onherbergzame IJsland vaste prik sinds het prille begin. Na een oproep op de nationale televisie heeft ze daar eens 13 Olga’s bij elkaar gekregen in één concertzaal. Voorts nam ze in 2014 haar eerste cd op, gevolgd door een tweede CD in 2016, werd ze gecoacht door Paul Phoenix van de King’s Singers en adopteerde ze een rode ketel als mascotte.

In 2018 maakte het ensemble in Nederland furore met het programma ‘It’s a Wo-mans World’, waarin ze louter muziek van vrouwelijke componisten uitvoerde. Dit programma bracht het ensemble voor een tweede keer naar Amerika, waar ze optrad in de concertzaal van het beroemde Kennedy Centre in Washington.

Olga Vocal Ensemble bestaat uit tenor Matthew Smith (Engeland), tenor Jonathan Ploeg (Nederland), bariton Arjan Lienaerts (Nederland), bas-bariton Pétur Oddbergur Heimisson (IJsland) en bas Philip Barkhudarov (Rusland).

Muziek

Mahadevi

Feelin' Good

You Don't Own Me

Reviews

Boek Olga Vocal Ensemble en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Olga Vocal Ensemble, Klassiek, A capella, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jonathan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Olga Vocal Ensemble

Olga Vocal Ensemble is een ensemble uit Utrecht. Olga Vocal Ensemble speelt muziek in de stijlen Klassiek, A capella & Pop. Olga Vocal Ensemble heeft sinds de inschrijving op 26/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Olga Vocal Ensemble klinkt als: King's Singers, Comedian Harmonists. Het repertoire van Olga Vocal Ensemble bestaat uit covers en eigen werk.

Olga Vocal Ensemble hanteert een richtprijs van €1200 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.