Olga Vocal Ensemble

Indicatie €1000 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Olga Vocal Ensemble

Check beschikbaarheid
Olga Vocal Ensemble, Klassiek, A capella, Pop ensemble

Olga Vocal Ensemble maakt plezier. Plezier dat ze met de wereld wil delen. Deze vijf frisse jongemannen staan klaar om met hun krachtige, heldere stemmen en verpletterende presentatie alle harten te veroveren.

Olga is een kersverse a capella zanggroep die op een vernieuwende manier omgaat met oude tradities. Ze koppelt enthousiasme, humor en drama aan ongekunstelde vocale schoonheid en pakt daarmee jong en oud in. Haar repertoire bestrijkt meer dan vijf eeuwen aan muzikaal plezier. Nu al staat het ensemble bekend om unieke programma’s waarin ontroerende klassieke muziek samenkomt met populair repertoire - van middeleeuwse IJslandse drinkliederen tot nostalgische hits uit je grootvaders tijd . Het karakteristieke geluid van Olga smeedt alle muziek tot één aansprekend geheel.

Muziek

All Is Still In The Field

The Legend of the Twelve Ro...

Heyr Himna Smiour

Reviews

Olga Vocal Ensemble heeft nog geen reviews.

Contact

Olga Vocal Ensemble, Klassiek, A capella, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Margriet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Olga Vocal Ensemble

Olga Vocal Ensemble is een ensemble uit Utrecht. Olga Vocal Ensemble speelt muziek in de stijlen Klassiek, A capella & Pop. Olga Vocal Ensemble heeft sinds de inschrijving op 26/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Olga Vocal Ensemble klinkt als: King's Singers, Comedian Harmonists. Het repertoire van Olga Vocal Ensemble bestaat uit covers en eigen werk.

Olga Vocal Ensemble hanteert een richtprijs van €1000 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.