Olaf Bosman

  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Folk #Pop
  • Klinkt als RY X, Tom Odell

Indicatie €250 - €524

Stuur een persoonlijk bericht naar Olaf Bosman

Check beschikbaarheid
Olaf Bosman, Folk, Pop soloartist

Ik ben Olaf Bosman, een Singer-songwriter uit Utrecht.

Op mijn 5e jaar kreeg ik een keyboard van mijn nichtje en daar speelde ik vanaf dat moment bijna elke dag op. Toen ik acht jaar was kwam ik in aanraking met zang door een kerkkoor in de buurt. Daar leerde ik mijn basis voor het zingen. Op mijn twaalfde besloot ik mijn pianospel en zang te combineren. Voor mijn 16e verjaardag kreeg ik daarom ook van mijn ouders privé zangles bij Lieve Geuens, een jazz zangdocente aan het Conservatorium in Amsterdam. Door haar ben ik steeds meer gaan optreden. Ook ben ik sindsdien bezig om mijn eigen nummers te schrijven. De lessen hiervoor volgde ik eerst bij Jaco Benckhuijsen , een songwriting docent aan het Conservatorium van Amsterdam, en vanaf november 2016 ben ik les gaan volgen bij Anna Rune, zij won de laatste finale van De Beste Singer-songwriter van Nederland. Sinds 2017 studeer ik Zang aan de Herman Brood Academie in Utrecht. De Muziek die ik Solo voornamelijk speel is hedendaagse Folk/popmuziek. Daarbij kan je denken aan Ben Howard, Tom Odell, RY X, enzovoorts. Mijn invloeden van songwriting komen daar ook vandaan. Maar juist de schrijfstijl van Okke Punt, en Anna Rune spreekt mij erg aan.

Optreden doe ik graag en ik vind hoe kleiner de setting waarin ik speel, hoe intiemer en mooier de sfeer wordt. Ik raak graag mensen met mijn muziek en vind het mooi als ik andere mensen kan ontroeren met de nummers die ik speel.

Voorheen stond ik op de boekingsite Plugify, en heb ik al op zo'n 70 bruiloften mogen spelen. Ondertussen heb ik met net iets meer dan 100 boeking meer dan genoeg speelervaring.

Muziek

How beautiful you are

Call you home (cover)

The Sun

Reviews

Boek Olaf Bosman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Olaf Bosman, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Olaf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Olaf Bosman

Olaf Bosman is een solo-artiest uit Utrecht. Olaf Bosman maakt vooral muziek in de genres Folk & Pop. Olaf Bosman heeft sinds de inschrijving op 14/05/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Olaf Bosman klinkt als: RY X, Tom Odell. Het repertoire van Olaf Bosman bestaat uit alleen covers.

Olaf Bosman hanteert een richtprijs van €250 - €524 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.