Off The Record

  (5)
  • Band   /   Delft
  • #Coverband #Pop #Akoestisch
  • Klinkt als Caro Emerald, Bruno Mars, Vaya con Dios, Kovacs
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Off The Record

Check beschikbaarheid
Off The Record, Coverband, Pop, Akoestisch band

Off The Record speelt bekende pop hits in een akoestisch jasje. Wat Off The Record bijzonder maakt is dat zij ingetogen kunnen spelen en toch vrolijk blijven. Daarom heel geschikt voor een receptie, tuinfeest of een andere gelegenheid waarbij je elkaar nog graag wilt kunnen verstaan. Ze passen ook prima in een huiskamer! Natuurlijk zijn er regelmatig nummers die je laten dansen en meezingen. En moet het allemaal wat groter dan kan dat natuurlijk ook.
De muziek is in de sfeer van Caro Emerald, Vaya Con Dios, Bruno Mars, Kovacs, Van Morrisson.
Off The Record heeft eigen geluidsapparatuur of kan zo nodig licht en geluid inhuren en jou daarvan ontzorgen. In een gesprek kunnen we samen kijken welke wensen je hebt. Heeft je event een thema? Leuk, wij doen eraan mee!
We kunnen met 4 komen waarbij de drumster op cajon of drumset speelt, maar ook als trio (bas, gitaar, zang) of duo (zang, gitaar)

Muziek

So Incredible - Ilse de Lange

Liquid Lunch

Dr. Wanna Do

Reviews

Door op 09/07/2019

Off The Record 2 keer zien spelen in aanloop naar ons feest ter gelegenheid van ons 5 jarig huwelijksjubileum. Sfeervolle licht-jazzy muziek, stijlvol gebracht door zangeres Eveline en de band. Ze hebben een uitgebreide playlist met kalmere en up-tempo nummers (zodat er naast gepraat ook gewoon gedanst kan worden). Zeer geschikt voor de kleine setting die wij voor ogen hadden (ca 75 man, bij ons in de huiskamer en tuin). Het contact voorafgaand was heel prettig. Al onze gasten en wij zelf hebben enorm genoten van hun optreden (3 setjes). Tot slot zijn het gewoon 4 heel vriendelijke, enthousiaste en gezellige mensen. Ik gun elk feestje een optreden van Off The Record!

Door op 05/05/2019

Met de band zijn goede afspraken te maken, flexibel, nemen bijna volledig eigen apparatuur mede sluiten keurig aan op evt bestaande systemen. Prettige band, leuke muziek, die we nu voor de 3e keer al op een buurtfeest hebben laten spelen. Communicatie is helder, facturatie duidelijk, een aanrader voor een frisse en 'professionele' band.

Door op 23/04/2019

Duidelijke afspraken ook betreffende de opbouw, alles stond klaar toen de gasten arriveerden, heerlijke muziek voor ieder wat wils en zij voelen goed aan de sfeer in de zaal en daar de diverse nummers op afgesteld zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Contact

Off The Record, Coverband, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eveline

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Off The Record

Off The Record is een band uit Delft. Off The Record speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Akoestisch. Off The Record heeft sinds de inschrijving op 30/08/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Off The Record klinkt als: Caro Emerald, Bruno Mars, Vaya con Dios, Kovacs. Het repertoire van Off The Record bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Off The Record krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Off The Record hanteert een richtprijs van €200 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.