Non de Jus

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Disco #Funk #House
  • Klinkt als James Brown, Dan Shake, Sylvester, Rick James, Dimitri from Paris, Prince, Gerd Janson, Bohannon, Sadar Bahar

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Non de Jus

Check beschikbaarheid
Non de Jus, Disco, Funk, House dj

We draaien uitsluitend met vinyl maar als de muzikale wensen groter zijn dan de inhoud van onze platenkasten, pakken we de USB sticks erbij die vol staan met lekkere plaatjes.

Extra fijne, met zorgvuldigheid geselecteerde Disco/house plaatjes rechtstreeks uit de platenkast. Wij zijn twee energieke gasten die altijd al een grote passie voor het zwarte goud hebben gehad en muziek in het algemeen uit alle windstreken. Zolang er goed gedanst op kan worden, mixen we afro met brazil, gooien we keiharde discofunk op een houseplaat of zoeken we het zelfs dichter bij huis op met platen van Nederlandse bodem waarvan je nooit dacht dat dit kikkerlandje zo funky kon zijn.

Muziek

After Dinner Disco-dip (Vinyl)

Non de Jus - Discotheque 00...

Gibson Brothers - Ooh What ...

Reviews

Boek Non de Jus en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Non de Jus, Disco, Funk, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Non de Jus

Non de Jus is een DJ uit Amsterdam. Non de Jus draait muziek in de stijlen Disco, Funk & House. Non de Jus heeft sinds de inschrijving op 11/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Non de Jus klinkt als: James Brown, Dan Shake, Sylvester, Rick James, Dimitri from Paris, Prince, Gerd Janson, Bohannon, Sadar Bahar. Het repertoire van Non de Jus bestaat uit alleen covers.

Non de Jus hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.