Noah's Orc

Indicatie €0 - €9998

Stuur een persoonlijk bericht naar Noah's Orc

Check beschikbaarheid
Noah's Orc, Alternatief, Grunge, Progressieve rock band

Noah's Orc is een jonge, ambitieuze formatie uit Noord-Limburg die hun roots vinden in allerlei inspiraties, variërend van Soundgarden tot The National en van Tool tot Creedence. Het resultaat hiervan is een non-stop dynamisch en donker rock/metal-geluid.
De band heeft de lokale festivals en kroegen al kennis laten maken met hun opzienbarende podiumaanwezigheid, en na het doorlopen van de trajecten van Popsport Limburg en Nu Of Nooit en het uitbrengen van hun debuut-EP "By Turmoil" zijn ze klaar om de rest van Nederland te veroveren.

Muziek

Juices

Skunkhood

Spit-it

Reviews

Boek Noah's Orc en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Noah's Orc, Alternatief, Grunge, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lenny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Noah's Orc

Noah's Orc is een band uit Horst. Noah's Orc speelt muziek in de genres Alternatief, Grunge & Progressieve rock. Noah's Orc heeft sinds de inschrijving op 07/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Noah's Orc klinkt als: Soundgarden, Porcupine Tree, Radiohead. Het repertoire van Noah's Orc bestaat uit covers en eigen werk.

Noah's Orc hanteert een richtprijs van €0 - €9998 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.