Nederpop All Stars

  • Band   /   NOORDWIJK ZH
  • #Nederpop #Pop #80s
  • Klinkt als Nederpop van de jaren 80 tot de hedendaagse Nederpop-pareltjes.

Indicatie €1795 - €2995

Stuur een persoonlijk bericht naar Nederpop All Stars

Check beschikbaarheid
Nederpop All Stars, Nederpop, Pop, 80s band

De tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel ( Soldaat van Oranje), Sander van Herk ( oprichter van het Goede Doel) Luc de Bruin, Robert Kramers (Alderlioefste) en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.
Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers.
Aangevuld met Henk Westbroek, Nol Havens of Erik Mesie staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.
HENK WESTBROEK
Henk Westbroek heeft geen introductie nodig. Als één van de leadzangers van ”Het Goede Doel” scoorde Henk vele hits zoals België, Vriendschap, Nooduitgang en vele meer. Wist je dat hij ook “Een eigen huis” van René Froger heeft geschreven?

NOL HAVENS
Zanger/gitarist Nol Havens is bekend als de leadzanger van de Nederlandstalige popgroep VOF de Kunst. Met deze groep scoorde hij enkele grote hits in Nederland en Europa. De grootste hits waren ‘Suzanne’ in 1983 en ‘Eén kopje koffie’ in 1987.

ERIK MESIE
Zanger/gitarist Erik Mesie is vooral bekend als leadzanger van de bekende Wageningse formatie Toontje Lager, die hits had met onder andere ‘Stiekem gedanst’ en ‘Zoveel te doen’.

Kortom Een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Nederpop All stars een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

Muziek

Nog eentje dan!

Akoestisch

Hey Girl

Reviews

Boek Nederpop All Stars en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Nederpop All Stars, Nederpop, Pop, 80s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Louiy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nederpop All Stars

Nederpop All Stars is een band uit NOORDWIJK ZH. Nederpop All Stars speelt muziek in de genres Nederpop, Pop & 80s. Nederpop All Stars heeft sinds de inschrijving op 10/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nederpop All Stars klinkt als: Nederpop van de jaren 80 tot de hedendaagse Nederpop-pareltjes.. Het repertoire van Nederpop All Stars bestaat uit covers en eigen werk.

Nederpop All Stars hanteert een richtprijs van €1795 - €2995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.