Funny Valentine (Jazz Trio)

  • Band   /   Deventer
  • #Swing #Jazz #Akoestisch
  • Klinkt als Julie Londen, Norah Jones, Ella Fitzgerald

Indicatie €800 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Funny Valentine (Jazz Trio)

Check beschikbaarheid
Funny Valentine (Jazz Trio), Swing, Jazz, Akoestisch band

Jazz Trio Funny Valentine zorgt er gegarandeerd voor dat elk diner of receptie bijzonder sfeervol verloopt. We verzorgen het optreden tot in de puntjes: van bijpassend repertoire tot en met ons chic voorkomen, dat een beeld oproept van de jaren ’30 en ’40. We treden regelmatig op tijdens chique diners in Paleis het Loo en andere bijzondere gelegenheden.

Samen met een akoestisch gitarist en pianist vertolk ik prachtige en sfeervolle jazznummers, afgewisseld met enkele Quickstep-nummers waardoor er vaak spontaan ballroomdansen ontstaat. Ook spelen we sfeervolle ballads.

De combinatie van mijn intieme sound en warme persoonlijkheid zorgt voor ontspanning en kwaliteit. In de voorbereidingen zorg ik ervoor dat ik op prettige en professionele wijze aansluiten op de wensen van jou als opdrachtgever. We doen er alles aan om op de avond zelf jou en jouw gasten ten volle te laten genieten.

Muziek

Cry Me A River

Just The Way You Look Tonight

Make You Feel My Love

Foto's

Reviews

Funny Valentine (Jazz Trio) heeft nog geen reviews.

Contact

Funny Valentine (Jazz Trio), Swing, Jazz, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nathalie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Funny Valentine (Jazz Trio)

Funny Valentine (Jazz Trio) is een band uit Deventer. Funny Valentine (Jazz Trio) speelt muziek in de genres Swing, Jazz & Akoestisch. Funny Valentine (Jazz Trio) heeft sinds de inschrijving op 18/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Funny Valentine (Jazz Trio) klinkt als: Julie Londen, Norah Jones, Ella Fitzgerald. Het repertoire van Funny Valentine (Jazz Trio) bestaat uit alleen covers.

Funny Valentine (Jazz Trio) hanteert een richtprijs van €800 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.