MS-5

Indicatie €600 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar MS-5

Check beschikbaarheid
MS-5, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

De afgelopen jaren heeft Michael Simon meerdere keren Zuid-Oost Azië bezocht. Bij één van deze bezoeken heeft hij een buitengewone man ontmoet: Meester Dhyan Vimal; zijn uitstraling van liefde maakte direct een zeer grote indruk op Michael en daarom besloot hij zijn lering te volgen. Sindsdien maakt hij een reis van zelfontwikkeling en groei door.
Door het onderricht van de Meester kwam Michael in te zien wie hij echt is en ontdekte hij wat het leven op ieder moment van hem eist. Het geeft Michael ook een inzicht over zijn relatie met zijn muziek. Er zijn momenten dat zulke inzichten en ontdekkingen een oplaaiing teweeg brengen die als een zee van energie zijn lichaam, geest en emoties overnemen. Als hij hiermee in aanraking komt verdwijnt zijn ego, en kan hij luisteren en zijn geest ledigen en is hij eenvoudig bereidt "Dat" te aanvaarden. Het is namelijk in dit vacuüm dat zijn muziek ontstaat en dat hij inspiratie krijgt om grenzeloos te spelen.
Ofschoon hij van Latijns Amerikaanse afkomst is, weet Michael dat de muziek die hij componeert alle grenzen overschrijdt, dit geldt vooral voor zijn meest recente composities. De muziek neemt je mee verder dan je geest naar vreugde, stilte, vrede, en het brengt je in contact met je innerlijke zelf, met het nu.
Gedurende zijn reis naar Azië kwam Michael in aanraking met enkele Aziatische liederen. Hij was direct in de greep van de schoonheid van deze melodieën; hij luisterde keer op keer naar de muziek. Gedurende een ingeving wist hij enkele Aziatische stukken te arrangeren en componeerde hij een stuk onder de titel van: "I and He" die al zijn realisaties inhoudt.
Met zijn MS-5 bestaande uit hartstochtelijke musici, brengt hij dit prachtige stuk ten gehore en maakt hij weer eens duidelijk dat er geen woorden nodig zijn, zijn veelzijdigheid als artiest laat zien dat muziek de taal is die iedereen verbindt.

Muziek

Destiny's Will

Your Collar

Jasmine Flower

Reviews

Boek MS-5 en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MS-5, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michael

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MS-5

MS-5 is een band uit Rotterdam. MS-5 speelt muziek in de genres Latin, Wereldmuziek & Jazz. MS-5 heeft sinds de inschrijving op 28/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MS-5 klinkt als: Terrence Blanchard, Chris Botti. Het repertoire van MS-5 bestaat uit alleen eigen werk.

MS-5 hanteert een richtprijs van €600 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.