Morrès

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Morrès

Check beschikbaarheid
Morrès, Indie Rock, Pop, Funk band

Morrès is een Nederlandse rockband uit de regio Arnhem-Nijmegen-Bensheim (DL), bestaande uit de muzikanten Thomas Calis (drums, achtergrondzang), Johan 'basso' Volman (bas & toetsen), Matt Willems (gitaar) en Anco Koens (leadzang & gitaar).

De band werd opgericht in 2013. Het recept: een stevige en stuwende ritmesectie, aangevuld met krachtige vocalen en melodieuze gitaarlijnen, resulteert in melodieuze power-pop met veel energie en dynamiek, van stevige rocknummers tot fragiele ballads - hier en daar wat jazzy invloeden. Muziek waarin men ruimte vindt, een mix van The Police meets Muse: energie, dynamiek, emotie.

Hoogtepunten sinds de oprichting zijn, bijvoorbeeld, een live optreden op de landelijke radio in Veronica's Countdown Café, de release van het album Still in 2015.

In 2016 werd Thomas de nieuwe drummer van de band. Nieuwe muziek werd geschreven voor de opvolger van de eerste EP, resulterend in de 5 nummers EP A Good Day.
A Good Day is een EP geworden met 4 stevige nummers en een ballade. Over het algemeen heeft de muziek een vrolijke, energieke vorm, in tegenstelling tot de teksten, die gaan over onderwerpen als verlies in al zijn vormen en vormen - en tegelijkertijd een ode aan het leven zelf. De EP werd gepresenteerd in LuxorLive in Arnhem op 15 september 2017. Samen met de wereldwijde release van de plaat "A Good Day" werd de single "Once" gelanceerd, compleet met clip.

Eind 2017 werd Matt Willems, woonachtig in Duitsland, toegevoegd aan de band. Matt en Anco kennen elkaar al jaren en hebben eerder samengewerkt in bands en projecten, elkaar inspirerend en uitdagend tot het schrijven van veel nieuwe muziek. Met Matt wordt datgene waar de band al goed in was, een "massive" sound, melodieuze popwer-pop, nog verder onderstreept en uitvergroot. Inmiddels ligt er al weer een hoop nieuw werk wat dit najaar zal gaan resulteren in een nieuwe plaat.

The story continues!

Muziek

Morrès - Once

Morrès - Blue sky

Morrès - Mercy

Reviews

Boek Morrès en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Morrès, Indie Rock, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Morrès

Morrès is een band uit Arnhem. Morrès speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Funk. Morrès heeft sinds de inschrijving op 22/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Morrès klinkt als: The Police, Muse, U2. Het repertoire van Morrès bestaat uit covers en eigen werk.

Morrès hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.