MindFunk

  • Band   /   Amersfoort
  • #Soul #Disco #Funk
  • Klinkt als Bruno Mars The Jackson Five Stevie Wonder Chaka Khan Jason Mraz EW&F Tower of Power Incognito Donna Summer Waylon Justin Timberlake Diana Ross en vele vele anderen

Indicatie €800 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar MindFunk

Check beschikbaarheid
MindFunk, Soul, Disco, Funk band

Soul-, funk- en discoband MindFunk maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de soul-, funk- en discoclassics, het dak eraf bij dampende disco en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.

Met een uitgebreide band compleet met blazers, is geen zaal te groot en geen publiek te klein, want een avond met MindFunk is altijd feest!

Muziek

Medley 01

Medley 02

Medley 03

Reviews

Boek MindFunk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MindFunk, Soul, Disco, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MindFunk

MindFunk is een band uit Amersfoort. MindFunk speelt muziek in de genres Soul, Disco & Funk. MindFunk heeft sinds de inschrijving op 04/04/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MindFunk klinkt als: Bruno Mars The Jackson Five Stevie Wonder Chaka Khan Jason Mraz EW&F Tower of Power Incognito Donna Summer Waylon Justin Timberlake Diana Ross en vele vele anderen. Het repertoire van MindFunk bestaat uit alleen covers.

MindFunk hanteert een richtprijs van €800 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.