Dude

  • Band   /   Oss
  • #Rock 'n Roll #Rockabilly #Country
  • Klinkt als Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Roy Orbinson, Eagles, Buddy Holly, The Rolling stones, Johnny Cash, Beatles, The Base balls, Ben E. king, The monkees, Stealers Wheel, Herman Brood, Van Morisson, Ccr, Nancy Sinatra, The Shadows, Stray Cats, Queen

Indicatie €650 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Dude

Check beschikbaarheid
Dude, Rock 'n Roll, Rockabilly, Country band

Rock ‘n Roll, all night long!

Dude, is een vernieuwende hardwerkende band uit het Brabantse Oss waarbij de liefde voor muziek en gezelligheid voor alles gaat.

Vier Dudes uit Oss en omgeving met een brede muzieksmaak en een passie voor Rock ‘n Roll, dat is Dude! The goodtime oldies van o.a. Elvis en Creedence Clearwater Revival worden met akoestische gitaar, contrabas en een elektrische gitaar ten gehore gebracht. Geheel in stijl worden de 50, 60 en 70 jaren herleeft.

Rocken doen ze zeker! Door de interactie met het publiek en de cover muziek van Dude toegankelijk voor iedereen. Van feesten en partijen, tot festivals en optredens in de kroeg. Een mooie avond gevuld met klassiekers wordt het zeker!

Dude beschikt over een eigen geluidsinstallatie en is daarom niet afhankelijk van een geluidsman. Hierdoor zijn ze flexibel en kunnen ze voor een mooi prijsje uw feestavond een muzikale invulling geven. Tevens is het mogelijk tussen de sets door uw eigen muziek over de geluidsinstallatie te laten spelen.

Via de link bovenaan de site komt u terecht op de Facebook pagina van Dude waar foto’s, filmpjes en data van komende optredens te vinden zijn! Via het contactformulier of het telefoonnummer op de “Contact” pagina komt u rechtstreeks in contact met één van de Dudes die al uw vragen kan beantwoorden.

Dude Oss

Vocal by Mighty Mike.

Guitar/Vocal by Reverend Rens.

Bass by Holy Harm.

Vocal/Guitar/Drums by Rockin’ Rick.

Reviews

Boek Dude en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dude, Rock 'n Roll, Rockabilly, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mike

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dude

Dude is een band uit Oss. Dude speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rockabilly & Country. Dude heeft sinds de inschrijving op 12/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dude klinkt als: Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Roy Orbinson, Eagles, Buddy Holly, The Rolling stones, Johnny Cash, Beatles, The Base balls, Ben E. king, The monkees, Stealers Wheel, Herman Brood, Van Morisson, Ccr, Nancy Sinatra, The Shadows, Stray Cats, Queen. Het repertoire van Dude bestaat uit alleen covers.

Dude hanteert een richtprijs van €650 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.