Michael Simon & Roots United

Indicatie €875 - €1499

Stuur een persoonlijk bericht naar Michael Simon & Roots United

Check beschikbaarheid
Michael Simon & Roots United, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

De groep Roots United van trompettist en componist Michael Simon zijn na enige memorabele concerten op het Meer Jazz Festival, Festival Jazz International Rotterdam en het Bimhuis geen onbekenden meer. Met deze formatie bestaande uit vooraanstaande musici zet Simon op onmiskenbaar eigentijdse manier de eerbiedwaardige traditie van de Latin jazz voort. In 2004 kwam de cd "Revelación" en werd met hartwarmende reacties ontvangen.

"Orkesten geheel bestaande uit uitheemse Nederlanders vind je steeds meer. Een nieuw voorbeeld is Roots United onder leiding van trompettist Michael Simon. De laatste werd geboren in Venezuela en kwam via Curacao en Cuba op het Rotterdams Conservatorium terecht. Hij maakte cd`s met orkestenleider Gerardo Rosales en saxofonist Efraïm Trujillo en die steunen hem omgekeerd op Revelación, zijn debuut op eigen naam...Simon schreef en arrangeerde alle stukken zelf en dat deed hij niet slecht." - NRC Handelsblad

Muziek

Por Instinto

Ocho Rios Mood

My Response

Reviews

Boek Michael Simon & Roots United en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Michael Simon & Roots United, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michael

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Michael Simon & Roots United

Michael Simon & Roots United is een band uit Rotterdam. Michael Simon & Roots United speelt muziek in de genres Latin, Wereldmuziek & Jazz. Michael Simon & Roots United heeft sinds de inschrijving op 28/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Michael Simon & Roots United klinkt als: Tito Puente, Nueva Manteca, Ray Barretto. Het repertoire van Michael Simon & Roots United bestaat uit alleen eigen werk.

Michael Simon & Roots United hanteert een richtprijs van €875 - €1499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.